Επιτέλους το παραδέχτηκαν: Αποκαλύφθηκε η πραγματική γεύση έχει το πράσινο ζελεδάκι της Haribo

April 22, 2023

Επιτέλους το παραδέχτηκαν: Αποκαλύφθηκε η πραγματική γεύση έχει το πράσινο ζελεδάκι της Haribo


Διαφ.

Αποκαλύφθηκε η γεύση από το πράσινο ζελεδάκι Haribo και δεν είναι αυτή που νομίζουν οι περισσότεροιΗ αγαπημένη απόλαυση μικρών και μεγάλων, τα ζελεδάκια της Haribo καταναλώνονται κατά κόρον και έχουν διαφορετικές γεύσεις. Τα αρκουδάκια από ζελέ ανάλογα με το χρώμα τους μπορούν να έχουν τη γεύση λεμονιού, ανανά, φράουλας ή και κόλα.

Ωστόσο, οι φανς τους μόλις ήρθαν αντιμέτωποι με μία αποκάλυψη που αλλάζει ό,τι ξέρανε ως τώρα. Αναφερόμαστε στην πραγματική γεύση του πράσινου αρκουδιού.

Σύμφωνα με το nypost.com, η ανάρτηση που σόκαρε τους καταναλωτές των Haribo εμφανίστηκε στην πλατφόρμα του Reddit και φωτογραφίζει μια σακούλα Haribo, στην οποία αναφέρεται η γεύση κάθε ζελεδένιας αρκούδας με βάση το χρώμα της. Ενώ οι περισσότεροι καταναλωτές θα συνέδεαν την πράσινη αρκούδα με γεύση πράσινου μήλου, λάιμ ή ακόμη και καρπουζιού, η εταιρεία λέει πως το πράσινο ζελεδάκι Haribo έχει στην πραγματικότητα γεύση φράουλας.

Επιπλέον, μια ακόμα ανακάλυψη ήταν και το ότι ο Χανς Ρίγκελ, ο οποίος ίδρυσε την εταιρεία το 1920, ονόμασε την Haribo παίρνοντας τα δύο πρώτα γράμματα του ονόματός του, του επωνύμου του και της πόλης όπου γεννήθηκε, δηλαδή της Βόννης της Γερμανίας.


Πηγή