Θέμα ημερών να το ανακοινώσουν: Άδοξο τέλος για Σχίζα-Παναγιώταρου “είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση”

April 22, 2023

Θέμα ημερών να το ανακοινώσουν: Άδοξο τέλος για Σχίζα-Παναγιώταρου “είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση”



Σχίζας-Παναγιώταρου, το ζευγάρι που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα μετά και την αποχώρηση του περσυνού νικητή του Survivor από το νησί του Αγίου Δομήνικου φαίνεται να μην μπορεί να ξεπεράσει την κρίση της σχέσης τους και να δίνουν τέλος σε αυτήν.



Φουντώνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν  Παναγιώταρου και Σχίζα να δίνουν τέλος στη σχέση τους

Το ζευγάρι μετά την απόφαση του Στάθη Σχίζα να αποχωρήσει από το ριαλιτυ για προσωπικούς λόγους και για πράματα που του μετέφεραν σχετικά με την έξω ζωή και ειδικά για την σχέση τους, δεν διέψευσε τις φήμες και αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Στο ταξίδι αυτό όμως το ζευγάρι δεν δημοσίευσε ούτε μια κοινή φωτογραφία με τις φήμες και τα δημοσιεύματα να φουντώνουν εκ νέου.

Με τις φήμες χωρισμού να γίνονται συνεχώς εντονότερες, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή καλύτερα δεν γίνεται και ανέφερε πως είναι πλέον θέμα ημερών γίνει γνωστός και ο χωρισμός τους.

“Είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση”

«Το δικό μου ρεπορτάζ λέει ότι η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα. Μιλάμε για έναν χωρισμό που θα σκάσει σίγουρα τις επόμενες ημέρες, υπάρχει σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Παρόλο που τους είχαμε δει πριν από μερικές εβδομάδες να ταξιδεύουν στο εξωτερικό ανεβάζοντας αναρτήσεις στα social media, γνωρίζω όμως από φίλους τους πως περνάνε μια σοβαρή κρίση και είναι μια ανατρέψιμη η κατάσταση, ώστε να παραμείνουν ζευγάρι», ανέφερε πιο συγκεκριμένα ο Χάρης Λεμπιδάκης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: