Ελεονώρα Μελέτη: “Ήμουν κεντρική παρουσιάστρια και για 45′ δεν είχα πλάνο. Δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική tv”

April 23, 2023

Ελεονώρα Μελέτη: “Ήμουν κεντρική παρουσιάστρια και για 45′ δεν είχα πλάνο. Δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική tv”


Διαφ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τις δηλώσεις του Ηλία Βρεττού σχετικά με τα φαινόμενα ανταγωνισμού στον χώρο του τραγουδιού, εξομολογήθηκε τις δικές τις δυσκολίες και τον “πόλεμο” που δέχθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας της.



«Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν μου έχουν κλείσει μικρόφωνο, ούτε μου έχουν πετάξει τα ρούχα. Μου έχουν κάνει άλλα. Μου έχουν αλλάξει το όνομά μου στα δελτία ειδήσεων, δεν το ξαναείδα ποτέ στη λίστα με τις βάρδιες», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι. Αυτό δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει στη ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης: να είσαι κεντρική παρουσιάστρια και να μην έχεις πλάνο για 45 ολόκληρα λεπτά. Καλέ βάλτε “Πρωινό Καφέ” να δείτε, 45 ολόκληρα λεπτά ούτε πλάνο. Εδώ στην τηλεόραση γίνονται διάφορα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Ελεονώρα Μελέτη: “Δεν ξαναείδα ποτέ το όνομά μου στις βάρδιες των ειδήσεων”

Ενώ πρόσφατα σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως δεχόταν καθημερινά bullying, επί τρία χρόνια, όταν άρχισε να παρουσιάζει τον «Πρωινό Καφέ». «Έχω δει την μητέρα μου να μην μπορεί να αναπνεύσει. Έχω πάει στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού»

«Έχω πάει στον Μίνωα Κυριακού- τεράστιος άνθρωπος, μεγάλη προσωπικότητα- και τον παρακαλώ γονυπετής να σταματήσω τον Πρωινό Καφέ. Ο άνθρωπος κατανοούσε και μου λέει κορίτσι μου πρέπει να φανείς δυνατή αυτή τη στιγμή κάνεις μια επιτυχία είναι λογικό θα περάσει», είχε δηλώσει η Ελεονώρα Μελέτη στην ίδια συνέντευξη.

Ε. Μελέτη: «Δεχόμουν bullying στη δουλειά μου 3 χρόνια, η Μαλέσκου γιατί τρώει τόση λάσπη;»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: