Δήμητρα Ματσούκα: “Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον Πέτρο Κόκκαλη, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί”

April 23, 2023

Δήμητρα Ματσούκα: “Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον Πέτρο Κόκκαλη, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί”


Διαφ.

Η Δήμητρα Ματσούκα, είναι μία από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού που την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε από τον ρόλο της στην σειρά “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” αλλά και στον πρώτο της μεγάλο ρόλο, στη σειρά «Είμαστε στον αέρα».Δήμητρα Ματσούκα: “Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον Πέτρο Κόκκαλη, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί”

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε από τον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α τετ» και έδωσε μια συνέντευξη αρκετά διαφορετική απ’ότι μας είχε συνηθίσει, καθώς εκτός από την επαγγελματική της πορεία αναφέρθηκε εκτενώς στην ελλιπή παρουσία του πατέρα της στη ζωή της αλλά και για την τωρινή σχέση της με τον επιχειρηματία και τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κόκκαλη.

«Αν είχα συναντηθεί νωρίτερα με τον άνθρωπο που είμαι τώρα, μπορεί αυτή τη στιγμή να είχα παιδί. Θα ήθελα να μεγαλώνω ωραία, δεν με ενοχλούν οι ρυτίδες εμένα», είπε στην εκπομπή η οποία και θα προβληθεί την Κυριακή (23/4) στον Alpha Κύπρου.

Ενώ στην συνέχεια μίλησε και για την παιδική της ηλικία, αλλά και για την παρουσία του πατέρα της σε αυτήν.

«Ο μπαμπάς μου δεν ήταν ιδιαίτερα παρών στις ζωές μας. Πιο μικρή είχα έναν θυμό με τους δημοσιογράφους. Έλεγα όχι σε σειρές με πάρα πολλά χρήματα, με πολλή προβολή μόνο και μόνο για να κάνω αυτό που θέλω να κάνω σαν ηθοποιός. Παρ’ όλα αυτά ήμουν κάθε εβδομάδα στα μανταλάκια».

Η Δήμητρα Ματσούκα σοκάρει με μια… εξομολόγηση ψυχής


Πηγή