Μαθεύτηκε 20 χρόνια μετά: Η θυελλώδης σχέση Γεωργούλη-Σολωμού, το “κρυφτούλι” & η αιτία του χωρισμού

April 23, 2023

Μαθεύτηκε 20 χρόνια μετά: Η θυελλώδης σχέση Γεωργούλη-Σολωμού, το “κρυφτούλι” & η αιτία του χωρισμού


Διαφ.

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, μετά και την καταγγελία που έχει γίνει εις βάρος του. Όλες αυτές τις ημέρες έχουν βρεθεί και στο προσκήνιο άτομα που γνωρίζουν τον Έλληνα ηθοποιό και ευρωβουλευτή για να μιλήσουνε για τον συνεργάτη ή και φίλο τους. Πριν περίπου ένα χρόνο ο Γεωργούλης είχε φιλοξενηθεί από το Podcast που κάνει η Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων μας είχαν αποκαλύψει και για την ερωτική τους σχέση.



Αλέξης Γεωργούλης: Η ερωτική σχέση με τη Μαρία Σολωμού

Ο Αλέξης Γεωργούλης αρκετά χρόνια πριν είχε ερωτική σχέση με τη Μαρία Σολωμού, μια σχέση την οποία αρκετοί δεν γνώριζαν

Οι δυο τους παραδέχτηκαν αρκετά χρόνια μετά το ειδύλλιο που υπήρξε ανάμεσά τους, ενώ η σχέση τους χρονολογείται πριν το 2000.

«Ήταν χρόνια πίσω. Το παραδέχτηκε ο ένας στον άλλο και ποτέ κανείς δεν ρώτησε πριν το γράψει. Ήταν πριν το 2000. Δεν είχαμε δώσει κοινή συνέντευξη να πούμε τότε ότι ήμασταν ζευγάρι», ανέφερε ο Ευρωβουλευτής σε δήλωσή του.

«Θα το πεις ειδύλλιο; Ένα φεγγάρι μπορεί να ήταν… », είχε πει η ηθοποιός, έχοντας καλεσμένο τον Αλέξη Γεωργούλη στις εκπομπές podcast που κάνει.

«Θυμάμαι όταν γυρίσαμε τη Φούσκα που είχαμε μία σοβαρή ερωτική σκηνή κι ήταν ξαπλωμένος ο Αλέξης κι εγώ από πάνω ντυμένη και η κοπέλα που έκανε script ήταν χεσμένη και ήρθε με την κλακέτα και μου έπιασε τα μαλλιά. Δε σταματήσαμε να γελάμε!», δήλωνε η ηθοποιός με το χαρακτηριστικό της ύφος

«Με τη Μαρία συναντηθήκαμε πρώτη φορά στο κυλικείο της σχολής. Εννοείται ότι μου άρεσε και έψαχνα έναν τρόπο για να της πιάσω κουβέντα». Αυτό είχε αναφέρει ο Αλέξης Γεωργούλης στο περιοδικό ΟΚ σχετικά με την πρώην σχέση του.

Αλέξης Γεωργούλης: Η ερωτική σχέση με τη Μαρία Σολωμού και ο λόγος που χώρισαν

Η Μαρία Σολωμού πάντως δείχνει σαν να μη θέλει να θυμάται τίποτα απολύτως: «Επειδή έχω επιλεκτική μνήμη, αυτή η σχέση είναι σαν να έγινε σε μια προηγούμενη ζωή. Τον θυμάμαι όταν δούλευε στο μπαρ Σκηνή, όπου πηγαίναμε όλοι μαζί, αλλά επειδή ήταν ένας στο πρωινό τμήμα και ο άλλος στο απογευματινό, πρέπει να είχαμε συναντηθεί κάποια στιγμή στο “μπες βγες”. (…) Είναι τόσα πολλά τα χρόνια που έχουμε χωρίσει, που πραγματικά αυτή η σχέση έχει παραγραφεί».

Μαθεύτηκε 20 χρόνια μετά: Η θυελλώδης σχέση Γεωργούλη-Σολωμού

Ενώ για το εαν υπάρχει ακόμα κάτι ερωτικό μεταξύ τους η Μαρία Σολωμού δήλωσε χαρακτηριστικά «Με τον Αλέξη είμαστε φίλοι πολλά χρόνια, δεν μπορώ να τον δω αλλιώς. Άσε που την ώρα που παίζεις στη σκηνή, έχεις άγχος που δεν μπορείς να φλερτάρεις. Και με τον Brad Pitt να συνεργαζόμουν, πάλι δεν θα μπορούσα να τον δω ερωτικά».

Ενώ δεν ανέφεραν ποτέ τον λόγο που χώρισαν.

Για ελάτε στην Μαρία

Διαβάστε επίσης: