“Είναι παλικάρι”: “Έσπασαν” Δρούτσα – Βανδή στο J2US. Ο Πασχάλης Τερζής “επέστρεψε” μετά από χρόνια & όλοι έκλαιγαν

April 23, 2023

“Είναι παλικάρι”: “Έσπασαν” Δρούτσα – Βανδή στο J2US. Ο Πασχάλης Τερζής “επέστρεψε” μετά από χρόνια & όλοι έκλαιγαν


Διαφ.

Επέστρεψε το J2US μετά από ένα μικρό διάλειμμα για τις ημέρες του Πάσχα και ο Νίκος Κοκλώνης είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη τόσο για την Εύη Δρούτσα και την Δέσποινα Βανδή αλλά και ολόκληρο τον κόσμο που το παρακολουθούσε. Ο Νίκος Κοκλώνης “έφερε” στην εκπομπή έστω και τηλεφωνικά τον Πασχάλη Τερζή.



“Διέλυσε” τους πάντες ο Πασχάλης Τερζής στο J2US!

Όπως και κάθε Σάββατο η Εύη Δρούτσα μαζί με τον Μπο ανέβηκαν στην σκηνή του J2US για να ερμηνεύσουν το  τραγούδι «Ο δικός μου δρόμος»  που πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία της Εύης  Δρούτσα και το έχουμε απολαύσει με την υπέροχη φωνή του Πασχάλη Τερζή.

Με το που τελείωσε το τραγούδι, η παραγωγή του Alpha τους είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη καθώς έβγαλαν στον αέρα τον Πασχάλη Τερζή. Γεγονός που συγκίνησε τόσο τον Πασχάλη και την Εύη Δρούτσα αλλά και την Δέσποινα Βανδή με την οποία και έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Μεταξύ άλλων ο Πασχάλης Τερζής είπε  « Χριστός Ανέστη σε όλους! Με έκανες κομμάτια πάλι! Ήμουν σίγουρος ότι θα βάλεις τα κλάματα γιατί εγώ τα έβαλα πιο μπροστά από σένα, γλυκιά μου Εύη»

Ο Πασχάλης Τερζής “επέστρεψε” μετά από χρόνια

«Πριν αρχίσει να τραγουδάει η Εύη, ήμουν σίγουρος ότι θα σπάσει στη μέση του τραγουδιού και θα κλάψει γιατί εγώ έκλαψα πιο μπροστά. Αυτό το τραγούδι είναι η ιστορία της ζωής της Εύης. η οποία δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα. Πέρασε δύσκολα αυτό το παιδί και στάθηκε. Είναι παλικάρι η Εύη. Πολύ χαίρομαι που σε άκουσα , που άκουσα το τραγούδι και θέλω να πω χρόνια πολλά και στις δυο κυρίες που δουλέψαμε μαζί. Την Καίτη Γαρμπή και την Δέσποινα Βανδή και σε όλους σας. Να είστε καλά, να έχετε υγεία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Είσαι οικογένεια μου, Πασχάλη! Αγάπη μου! Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, είσαι οικογένεια μου» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένη, η Εύη Δρούτσα για την μεγάλη αυτή έκπληξη στον αέρα της εκπομπής.

Ο Πασχάλης Τερζής μιλά στο J2US για την Εύη Δρούτσα!

Δέσποινα Βανδή: «Πασχάλη μάς έχει λείψει, θα ήταν χαρά μας να έρθεις στο J2US!»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: