Κόντεψε να χάσει τη ζωή της: Συγκλονίζει η Γωγώ Τσαμπά “Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι, έσπασα την πλάτη μου”

April 23, 2023

Κόντεψε να χάσει τη ζωή της: Συγκλονίζει η Γωγώ Τσαμπά “Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι, έσπασα την πλάτη μου”


Διαφ.

Η Γωγώ Τσαμπά είναι μια από τις πιο πετυχημένες και αναγνωρίσιμες φωνές δημοτικών τραγουδιών με μεγαλύτερη επιτυχία της το δεν σου κάνω τον άγιο, τραγούδι το οποίο ερμήνευσε για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κοντολάζος.Η Γωγώ Τσαμπά έδωσε μια εφ’ολης της ύλης συνέντευξη στον Παναγιώτη Βαζαίο για λογαριασμό του περιοδικού Λοιπόν και υπήρξε ιδιαιτέρως αποκαλυπτική. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε και για τον έρωτα στην ζωή της αλλά και για ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα που είχε πριν 20 χρόνια και έσπασε το χέρι και την πλάτη της.

Τι δήλωσε η Γωγώ Τσαμπά για το ατύχημα

Είχατε πάθει κάποιο άλλο αυτοκινητιστικό ατύχημα που κινδύνεψε η ζωή σας;

Αυτό είχε γίνει πριν είκοσι χρόνια. Οδηγούσα εγώ, επέστρεφα από δουλειά και κοιμήθηκα στο τιμόνι. Ευτυχώς έπεσα πάνω σε μια πινακίδα τσιμεντένια και ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο, αλλιώς θα έπεφτα στον γκρεμό. Είχα σπάσει την πλάτη μου, το χέρι μου και είχα και με τον αυχένα πρόβλημα. Δεν ήμουν πιωμένη… Απλά με πήρε ο ύπνος. Ο Θεός με φύλαξε τότε. Έχω πάρει το μάθημά μου τώρα μετά από αυτά που μου έχουν συμβεί. Πάντα βέβαια κάνω τον σταυρό μου και λέω «Παναγιά μου και Χριστέ μου, βοήθησέ με».

Είστε ανοιχτή στον έρωτα αυτόν τον καιρό;

Πάντα είμαι ανοιχτή στον έρωτα. Και πάντα ήμουν δοτική όταν ερωτευόμουν γι’ αυτό και πολλές φορές με έχουν εκμεταλλευτεί οι άντρες μπορώ να πω. Δεν μετανιώνω βέβαια, γιατί εγώ έτσι είμαι. Θέλω να δίνω στον άλλον πολλά. Ακόμη και στη δουλειά μου παθιάζομαι, ερωτεύομαι ένα τραγούδι και μετά γίνεται πάντοτε επιτυχία. Αν δεν ερωτευτώ το τραγούδι που ερμηνεύω, δεν πετυχαίνει… Χρειάζεται ο έρωτας στη ζωή μας λοιπόν, για να προοδεύουμε σε όλους τους τομείς.

Γ. Τσαμπά: «Έχουν πλύνει τα πόδια μου σε πανηγύρι»


Πηγή