“Είναι άδικο. Δεν το πιστεύω”: Τα ‘χασε με την αποχώρηση στο J2US η Σταυροπούλου & αντέδρασε για την ανατροπή

April 23, 2023

“Είναι άδικο. Δεν το πιστεύω”: Τα ‘χασε με την αποχώρηση στο J2US η Σταυροπούλου & αντέδρασε για την ανατροπή


Διαφ.

Το J2US με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha ύστερα από την σύντομη παύση για το Πάσχα. Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι η Καίτη Γαρμπή, ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή και η Βίκυ Σταυροπούλου.Τα 10 εναπομείναντα ζευγάρια του μουσικού σόου έδωσαν εκ νέου τον καλύτερο τους εαυτό, ανεβαίνοντας στη σκηνή με τραγούδια – έκπληξη, με μοναδικό στόχο να κερδίσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τόσο των κριτών όσο ασφαλώς και των τηλεθεατών. Άλλωστε ο συμψηφισμός της βαθμολογίας της κριτικής επιτροπής και της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού θα έδινε το πολυπόθητο εισιτήριο… παραμονής για μια ακόμα εβδομάδα σε εννέα ζευγάρια του J2US.

Στο τελευταίο μέρος της εκπομπής, λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης ήταν εκείνος που θα έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και το ζευγάρι που θα έπρεπε να αποχωρήσει σε αυτό το live από το μουσικό σόου του Alpha. Για την ιστορία του J2US, δε, στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν η Εύη Δρούτσα με τον Μπο, ο Ιάσονας Παπαματθαίου με την Ηρώ, η Σοφία Παυλίδου με τον Ζερόμ Καλούτα και η Λουίζα Πυριόχου με τον Biased Beast ενώ στην τελευταία η Φελίσια Τσαλαπάτη με τον Τριαντάφυλλο.

Τελικά το ζευγάρι που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους ήταν ο Σαρμπελ με την Σοφία Βογιατζάκη.

«Περάσαμε υπέροχα, ήταν καταπληκτικά, ήσασταν τέλειοι και όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε», είπε η Σοφία Βογιατζάκη με την καλή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου να ξεσπάει δηλώνοντας πως: «Είναι άδικο. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν το περίμενα με τίποτα! Αυτή η αποχώρηση μού φαίνεται απίστευτη».


Πηγή