“Χρυσές” αμοιβές: Ζαλίζει το ποσό που έχουν μαζέψει οι παίκτες του Survivor All Star από την αρχή του παιχνιδιού

April 23, 2023

“Χρυσές” αμοιβές: Ζαλίζει το ποσό που έχουν μαζέψει οι παίκτες του Survivor All Star από την αρχή του παιχνιδιού


Διαφ.

Είναι πολλά τα λεφτά… στο Survivor All Star. Οι παίκτες που έχουν αντέξει από την αρχή του παιχνιδιού έχουν ήδη εξασφαλίσει ένα τρελό ποσό!Οι παίκτες επιλέγουν το Survivor όχι μόνο για λόγους φήμης αλλά και προσωπικής «τρέλας» να δοκιμάσουν τα όρια τους.

Η παραγωγή τάζει τρελά λεφτά σε όσους παίκτες αποφασίζουν να συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Μάλιστα ο Ατζουν φέτος έκλεισε τις συμφωνίες στο ίδιο χρηματικό ποσό χωρίς εξαιρέσεις, όπως γινόταν τις προηγούμενες χρονιές, όπου τα λεφτά των Διασήμων ήταν περισσότερα από εκείνα των Μαχητών.

Φέτος Κόκκινοι και Μπλε παίρνουν ακριβώς το ίδιο ποσό! Όλοι οι παίκτες που μπήκαν στο Survivor All Star συμφώνησαν για συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ανά εβδομάδα και συγκεκριμένα 5.000 ευρώ έκαστος για κάθε επτά ημέρες στο παιχνίδι.

Από τους Διάσημους έχουν αντέξει μέχρι σήμερα, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Εύη Σαλταφερίδου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Μελίνα Μεταξά.

Από τους Μαχητές στο παιχνίδι βρίσκονται ακόμα ο Ηλίας Μπόγδανος, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Στέλλα Ανδρεάδου.

Αυτοί οι παίκτες βρίσκονται από τις 8 Ιανουαρίου 2023 μέχρι σήμερα στο παιχνίδι και έτσι έχουν συμπληρώσει 15 εβδομάδες. Τι σημαίνει αυτό; Οι 14 Survivors έχουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό ήδη 75.000 ευρώ, με το ποσό αυτό να «αβγατίζει» όσο συνεχίζουν να μένουν στο παιχνίδι.


Πηγή