Αλέξης Γεωργούλης: “Η Ιουλία ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Αφού δεν έκανα εγώ οικογένεια, έκανε εκείνη”

April 23, 2023
Αλέξης Γεωργούλης: Η Ιουλία ήταν η αγαπημένη μου γυναίκα. Διότι δεν δημιούργησα οικογένεια, αυτή το έκανε.

Αλέξης Γεωργούλης: Η Ιουλία ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Αφού δεν έκανα εγώ οικογένεια, έκανε εκείνη



Στο μικροσκόπιο βρίσκεται αυτές τις μέρες η προσωπική ζωή του Αλέξη Γεωργούλη μετά την είδηση της καταγγελίας από την Ελένη Χρονοπούλου στον ευρωβουλευτή – ηθοποιό κατηγορώντας τον για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.



Τον Αλέξη Γεωργούλη τον γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό από την συμμετοχή του στην δημοφιλή σειρά του MEGA “είσαι το ταίρι μου”. Πριν τον κερδίσει η υποκριτική όμως ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για σπουδές. Τα πρώτα του χρόνια τα έζησε στην Λάρισα και μετακόμισε στη συμπρωτεύουσα για να σπουδάσει πολιτικός μηχανικός. Ενώ στην συνέχεια το κέρδισε η υποκριτική και η σκηνοθεσία. Μετά από αρκετές επιτυχίες αποφασίζει να δοκιμάσει την τύχη του στην πολιτική και το 2019 εκλέγεται ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε φιλοξενηθεί από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το The 2Night Show και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στα δύο σοβαρά τροχαία που είχε με τη μηχανή του, τα οποία παραλίγο να του στοιχίσουν τη ζωή.

Είχα δύο τροχαία με μηχανή που έφτασα κοντά στο θάνατο. Το ένα ήταν όταν κάναμε το “Είσαι το ταίρι μου”, συνέβη στην Νέα Ερυθραία, στην προέκταση της Κηφισίας. Ήταν όλα τα αμάξια σταματημένα, περνούσα ανάμεσα και εμβόλισα ένα φορτηγάκι, εγώ έφταιγα. Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν ήμουν στην Ερυθραία και ήμουν αλλού, με τη κίνηση που υπήρχε, δεν θα την κάναμε τη συζήτηση αυτή. Είχα εσωτερική αιμορραγία χωρίς να το ξέρω, ανέφερε για το πρώτο ατύχημα.

Καλεσμένος στην εκπομπή Dot ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψε τη δεύτερη φορά που τραυματίστηκε: Μετά, το 2006, όταν κάναμε την Κινούμενη Άμμο είχα και δεύτερο ατύχημα. Πάλι με τη μηχανή. Πρόσφατα έσπασα και το πόδι μου. Βγήκα με τον γύψο. Ήμουν στον Όλυμπο και γλίστρησα από την πλαγιά, είχε δηλώσει για τις περιπέτειες με την υγεία του.

Αλέξης Γεωργούλης: Η αποκάλυψη για τη γυναίκα – σταθμός στη ζωή του

Στην ίδια συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε μιλήσει για τον πρώτο του μεγάλο έρωτα με τον οποίο μετακόμισαν μαζί στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές του ως Πολιτικός Μηχανικός.

Στη Θεσσαλονίκη ερωτεύτηκα, εκεί έφαγα και τη μεγαλύτερη σφαλιάρα της καψούρας. Η Ιουλία ήταν Λαρισαία, αλλά όταν πήγαμε στη Θεσσαλονίκη εκεί ήταν που κάπως τα σπάσαμε. Ήμασταν μαζί από το σχολείο, μετά μείναμε μαζί ένα χρόνο στη Λάρισα και ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Είναι στη Βοστώνη τώρα και σκέφτομαι πως αφού δεν έκανα εγώ οικογένεια, έκανε η γυναίκα της ζωής μου, δήλωνε για τον μεγάλο του έρωτα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: