Την άκουσε όλη η Μύκονος: Άστραψε & βρόντηξε η Μαριάντα Πιερίδη με τη νταντά του γιου της, την έδιωξε άρον-άρον

April 23, 2023

Την άκουσε όλη η Μύκονος: Άστραψε & βρόντηξε η Μαριάντα Πιερίδη με τη νταντά του γιου της, την έδιωξε άρον-άρον


Διαφ.

Στη RealLife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη.



Η γνωστή τραγουδίστρια, που φέτος έκανε την επιστροφή της στον χώρο του θεάματος μέσω του J2US έπειτα από 8 ολόκληρα χρόνια, μίλησε για τον έγγαμο βίο, τις ισορροπίες στη σχέση, ενώ αποκαλύπτει και το ατυχές περιστατικό με τη νταντά του παιδιού της πριν χρόνια στη Μύκονο.

«Δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω τη δουλειά, γιατί αυτό συνέβη έπειτα από μια πολύ άσχημη εμπειρία που είχα με μια συνεργάτιδα που θα με βοηθούσε με τον μικρό. Μόλις γέννησα, συνέχισα να δουλεύω. Έπειτα από το περιστατικό, το συζήτησα με τον Δημήτρη και με προέτρεψε να κάνω ό,τι αισθάνομαι. Όταν έχεις τη στήριξη του συζύγου, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα», δηλώνει η Μαριάντα Πιερίδη.

«Ένα βράδυ που έπεσε το ρεύμα στο μαγαζί, επέστρεψα γρηγορότερα σπίτι και είδα από το παράθυρο τη νταντά να έχει στηρίξει το μπιμπερό σε ένα αντικείμενο και να ασχολείται με το κινητό της. Ο Νικόλας τότε ήταν σχεδόν 40 ημερών», περιγράφει η τραγουδίστρια.

«Της ζήτησα να μαζέψει τα πράγματά της και να εξαφανιστεί. Όταν αφήνεις ένα βρέφος να αυτοταΐζεται, είσαι… Πρέπει να με άκουσε όλη η Μύκονος, τώρα το περιγράφω ψύχραιμα. Ο Δημήτρης νόμιζε πως βλέπει ένα τέρας», συνεχίζει η Μαριάντα Πιερίδη.

Για την καθημερινότητα και τον έγγαμο βίο με τον σύζυγό της, Δημήτρη Κατριβέση, η Μαριάντα Πιερίδη αναφέρει: «Δεν έχει αλλάξει η σχέση μου με τον Δημήτρη, γιατί υπάρχει πολλή κινητικότητα. Κάνουμε πράγματα που δεν μας καταπιέζουν και αυτό βοηθάει πολύ. Η πίεση και η καταπίεση έχουν κλείσει σπίτια».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: