Επιβεβαίωσαν τις φήμες ανήμερα της γιορτής του: Σε πελάγη ευτυχίας Κάβουρα-Τζαβέλλας, η τρυφερή φωτο στο διαδίκτυο

April 23, 2023

Επιβεβαίωσαν τις φήμες ανήμερα της γιορτής του: Σε πελάγη ευτυχίας Κάβουρα-Τζαβέλλας, η τρυφερή φωτο στο διαδίκτυο


Διαφ.

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Γιώργου Τζαβέλλα, η Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινή τους φωτογραφία.



Αν και οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ από την αρχή της σχέσης τους, σήμερα 23 Απριλίου και με αφορμή την ονομαστική εορτή του συντρόφου της, η ηθοποιός ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, selfie φωτογραφία της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Μπροστά από την κάμερα ποζάρει η Βίκυ Κάβουρα και πίσω της είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, το πρόσωπο του οποίου δεν φαίνεται, επειδή το φως του ήλιου πέφτει πάνω στο πρόσωπό του. Ωστόσο, η αγαπημένη του, διευκρίνισε ότι ο άνδρας της φωτογραφίας είναι εκείνος, κάνοντας tag (αναφορά στο Instagram) το όνομά του.

Το στιγμιότυπο συνόδευσε με μία αφιέρωση στον σύντροφό της, γράφοντας: «Χρόνια πολλά Γιώργο,Γεωργία! Χρόνια πολλά Θωμά! Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μένα φως και αγάπη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βίκυ Κάβουρα (@vicky_kavoura)

Μπορεί αυτή να είναι η πρώτη φωτογραφία που μοιράζεται το ζευγάρι στα social media, αλλά ο φακός των παπαράτσι τους έχει «εντοπίσει» σε εξόδους τους.

Πρόσφατα, η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ για να παρακολουθήσει από κοντά, αγώνα που έπαιζε ο σύντροφός της, φορώντας κίτρινη ζακέτα και γυαλιά ηλίου στο κεφάλι.

Την «αθόρυβη» σχέση της Βίκυς Κάβουρα αποκάλυψε ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας», την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο «αέρα» της τηλεοπτικής εκπομπής, η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Γιώργο Τζαβέλλα.

Κατά το ρεπορτάζ, και οι δύο επιθυμούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, όσον αφορά τον δεσμό τους.

Δημοσιογράφος της εκπομπής αποκάλυψε και πώς έγινε η γνωριμία τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ είπε: «Επειδή η Βίκυ Κάβουρα έχει ταλαιπωρηθεί από τη δημοσιότητα στις προηγούμενες σχέσεις της, μου είχε πει ότι τα φώτα της έκαναν κακό. Από ό,τι μαθαίνω είναι πολύ καλά μαζί. Ο Χάρης Σιανίδης ευθύνεται γι’ αυτό, καθώς γνωρίστηκαν σε ένα event που διοργάνωσε στη Γλυφάδα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: