«Ο μόνος που δεν τρώει κρυφά»: Αποθέωση στο Twitter για τον Στέλιο Χανταμπάκη – Το πριν και μετά στην απώλεια κιλών

April 23, 2023

«Ο μόνος που δεν τρώει κρυφά»: Αποθέωση στο Twitter για τον Στέλιο Χανταμπάκη – Το πριν και μετά στην απώλεια κιλών


Διαφ.

Έφτασε σήμερα η μεγάλη στιγμή για το Survivor All Star καθώς έχουμε το πάρτι της ένωσης. 14 παίκτες τα κατάφεραν να φτάσουν μέχρι εδώ φουσκώνοντας τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους με τουλάχιστον 75.000 ευρώ μέχρι τώρα μιας και κάθε εβδομάδα παραμονής σημαίνει 5.000 ευρώ. Όπως συνηθίζεται σε κάθε πάρτι ένωσης οι παίκτες κάνουν έναν απολογισμό κοιτώντας τον εαυτό τους πως ήταν όταν μπήκαν και πως είναι τώρα.  Τα βλέμματα σήμερα πάντως μεταξύ άλλων θα πέσουνε επάνω και στον Στέλιο ΧανταμπάκηΚατά καιρούς έχουμε δει τεράστιες διαφορές ειδικά στα κιλά των παικτών, ποιος δεν θυμάται τα 20 κιλά του Τριαντάφυλλου η τον ΜΠΟ που είχε μείνει μισός; Στο φετινό Survivor All Stars με τόσες αποβολές για παραβιάσεις φαγητού αλλά και τόσες διαρροές σχετικά με το φαγητό που τρώνε παράνομα έχουμε κάποιους ενδοιασμούς εάν θα φανεί η διαφορά στην ζυγαριά η εαν και η παραγωγή θα μας ενημερώσει για τις απώλειες κιλών… Και αυτόν τον προβληματισμό δεν τον έχουμε μόνο εμείς αλλά και σχεδόν η πλειοψηφία του Twitter με μοναδική ίσως εξαίρεση (χωρίς να θέλουμε να αδικήσουμε και άλλους οι οποίοι πιθανότατα έχουν στερηθεί φαγητό και έχουν χάσει αρκετά κιλά) τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Και μάλιστα τον αποθεώνουν και στο Twitter θεωρώντας πως είναι ο μόνος που δεν τρώει κρυφά, ενώ και η σύζυγός του αναφέρθηκε στην απώλεια των κιλών του.

«Ο Στέλιος δυσκολεύτηκε φέτος περισσότερο, μπήκε με αρκετά κιλά παραπάνω», είχε αναφέρει Όλγα Πηλιάκη.

Να σημειωθεί μάλιστα πως o Στέλιος Χανταμπάκης δέχθηκε άσχημη κριτική στην αρχή του ριαλιτι για το σώμα του και τα κιλά του και έχει καταφέρει να γίνει ο Survivor της απώλειας βάρους.

Στέλιος Χανταμπάκης: Με το κορμί που είχε πριν έξι χρόνια

Η σύζυγος του Στέλιου και μητέρα των δυο του παιδιών, είχε αναφερθεί στα παραπανίσια κιλά του συζύγου της, τονίζοντας πως βλέπει τον Στέλιο να κάνει υπερπροσπάθεια φέτος να αγωνιστεί δυναμικά, εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών που είχε πάρει πριν μπει στο παιχνίδι.

Όλγα Πηλιάκη & Στέλιος Χανταμπάκης: Τους έχουν προτείνει να κάνουν μαζί εκπομπή

Το πριν και το μετά του Στέλιου

«Εδώ είναι Survivor, είναι παιχνίδι επιβίωσης και αγωνιστικών ικανοτήτων, θα ήθελα να μην επικρατεί ο πιο πονηρός και ο πιο έξυπνος που μπορεί να ξεγελάσει το παιχνίδι και τον κόσμο, δεν θέλω να αδικηθεί κανένας αλλά όποιον λέει ψέματα, να έχει τις ανάλογες συνέπειες για να μπορούμε όλοι να παίξουμε στα ίσα», τόνισε ο Στέλιος πρόσφατα για το Survivor, μετά και την αποβολή Πηλίδη – Γκότση και το κοινό συμφώνησε μαζί του.

Δεν ξέρουμε εάν είναι μέρος στρατηγικής πάντως ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν έχει καμία σχέση και με το πρόσωπο που γνωρίσαμε ή για να είμαστε και δίκαιοι με αυτό που μας πρόβαλε ο σκηνοθέτης και η παραγωγή το 2017, πάντως 6 χρόνια μετά δείχνει να απολαμβάνει της εκτίμησης του κόσμου.

Τα σχόλια στο twitter


Πηγή