Σε απόγνωση ο Αλέξης Γεωργούλης: «Είναι σε άσχημη κατάσταση και δεν θέλει να μιλήσει», δηλώνει άτομο από το περιβάλλον του

April 23, 2023

Σε απόγνωση ο Αλέξης Γεωργούλης: «Είναι σε άσχημη κατάσταση και δεν θέλει να μιλήσει», δηλώνει άτομο από το περιβάλλον του


Διαφ.

To πρόσωπο των ημερών είναι ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης μετά την καταγγελία εις βάρος του η οποία οδήγησε και στην άρση της βουλευτικής του ασυλίας. Και όλοι αποζητούν μια δήλωσή του, είτε δηλώσεις φίλων του και πρώην συνεργατών του.



Η φίλη του και δημοσιογράφος Μαριέττα Φρύδα μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μετέφερε την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ηθοποιός ο αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει διαπράξει όσα του προσάπτει η καταγγελία.

Δεν έδινε ποτέ δικαίωμα για τις προσωπικές του σχέσεις, δεν εξέθεσε ποτέ κάποια γυναίκα

Αρχικά δήλωσε: «Τον έχω συναναστραφεί πάνω από 20 χρόνια. Έχω γνωρίσει έναν πράο και ήρεμο άνθρωπο. Δεν έδινε ποτέ δικαίωμα για τις προσωπικές του σχέσεις, δεν εξέθεσε ποτέ κάποια γυναίκα. Πέφτω από τα σύννεφα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί ο Αλέξης να εμπλέκεται σε αυτή την υπόθεση. Δεν ήμουν μπροστά, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί με την κυρία»

Ενώ στην ερώτηση για το εάν έχει καταφέρει να μιλήσει μαζί του πρόσθεσε: «είναι σε κατάσταση πολύ άσχημη και δεν θέλει να μιλήσει».

Είπε επίσης ότι είναι πολύ δύσκολο να μαλώσει κάποιος με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Μου θυμίζει λίγο Μεσαίωνα όλη αυτή η κατάσταση. Ας τον ρίξουμε στον Άδη ας πούμε. Δηλαδή αν έχει γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να έχει μεταλλαχθεί» είπε κλείνοντας η Μαριέττα Φρύδα.

Μαριέττα Φρύδα για Γεωργούλη: «Είναι σε κατάσταση πολύ άσχημη και δεν θέλει να μιλήσει»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: