«Μου χτύπησε κόκκινο καμπανάκι»: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξηγεί τον λόγο που ξέσπασε για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης

April 23, 2023

«Μου χτύπησε κόκκινο καμπανάκι»: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εξηγεί τον λόγο που ξέσπασε για το δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης


Διαφ.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία έγινε ευρέως γνωστή από την συμμέτοχή της στο ριαλιτυ survivor αλλά και από τις συμμετοχές της σε τηλεοπτικές εκπομπές και αθλητικά ρεπορτάζ, είχε πριν λίγες μέρες ένα δικαιολογημένο ξέσπασμα με αφορμή δημοσίευμα περί εγκυμοσύνης της.Το βίντεο με την αντίδραση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη περί εγκυμοσύνης

Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»  και μεταξύ άλλων θέλησε και να εξηγήσει τους λόγους για το συγκεκριμένο της ξέσπασμα

«Μου λένε για την εγκυμοσύνη. Είναι ένα πολύ αδιάκριτο και πολύ λεπτό θέμα, πολύ ευαίσθητο για μια γυναίκα. Όταν συνδυάστηκε με τον θρήνο και την απώλεια που είχα εγώ για το σκυλάκι μου, χωρίς να αναφερθεί ότι είχα απώλεια της σκυλίτσας μου, αφήσανε υπονοούμενα… θρήνος, απώλεια, εγκυμοσύνη και αυτό ήταν που μου χτύπησε εμένα το καμπανάκι το κόκκινο και γι’ αυτόν τον λόγο έκανα την ανάρτηση και το έβγαλα από μέσα μου γιατί δεν μπορώ άλλο πια» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ενώ όπως ήταν λογικό μίλησε και για το φετινό Survivor: «Δεν μ’ αρέσει η τροπή που έχει πάρει το φετινό (παιχνίδι) επειδή το έζησα έστω αυτές τις δύο εβδομάδες, δεν μου αρέσει, οπότε έχω επιλέξει να μην το βλέπω. Το αγαπώ γιατί είναι ένα πρόγραμμα το οποίο με ανέδειξε, δεν θέλω να πω κάτι άσχημο για εκείνο και γι’ αυτό πήρα την απόφαση να το ξανακάνω», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τέλος, σε ερώτηση για τον ποιον βλέπει νικητή: «Σίγουρα θα ήθελα να το κερδίσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αλλά βλέπω και τον Σάκη Κατσούλη, είναι πιο ολοκληρωμένος παίκτης, σε όλα καλός», απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην κάμερα του Mega.

Δείτε όλα όσα είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη


Πηγή