«Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό, άκουσα ότι υπάρχουν αποδείξεις»: Η Χριστίνα Κουλουμπή αποκαλύπτει για Γεωργούλη

April 23, 2023

«Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό, άκουσα ότι υπάρχουν αποδείξεις»: Η Χριστίνα Κουλουμπή αποκαλύπτει για Γεωργούλη


Διαφ.

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει στο άκουσμα της είδησης για την καταγγελία εις βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη αρκετοί από τους πρώην συνεργάτες του στην τηλεόραση έχουν αναφερθεί στον ηθοποιό και στις καταγγελίες, είτε από μόνοι τους είτε επειδή ερωτήθηκαν λόγο της συνεργασίας τους μαζί του.



Μία από αυτούς και η Χριστίνα Κουλουμπή ηθοποιός, ενδυματολόγος, σκηνογράφος και κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη η οποία και είχε συνεργαστεί με τον Αλέξη Γεωργούλη στην σειρά του Mega «Εραστής δυτικών προαστίων» το 2004.

Η Χριστίνα Κουλουμπή φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ μίλησε η Χριστίνα Κουλουμπή και μεταξύ άλλων η οποία αναφέρθηκε στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και στην προσωπική της ζωή και την μητέρα της Κάρμεν Ρουγγέρη

Χριστίνα Κουλουμπή για Αλέξη Γεωργούλη: « Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις»

«Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Χρειαζόμαστε οι άνθρωποι να υπάρχουν κάποια όρια. Όταν αυτά καταρρίπτονται, χρειάζεται τσεκούρι», ήταν το πρώτο σχόλιο της Χριστίνας Κουλουμπή.

Ενώ για την υπόθεση Γεωργούλη δεν έκρυψε τον “φόβο” της ότι μάλλον είναι αλήθεια : «Φοβάμαι ότι είναι αλήθεια όλο αυτό. Έχω ακούσει ότι υπάρχουν αποδείξεις, το καταδικάζω με όλη μου τη δύναμη. Δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει σεβασμός από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Θα μπορούσε να ήμασταν όλοι να είμαστε θύματα. Η εξουσία πολλές φορές και η αίσθηση του “κάτι είμαι” είναι πολύ άσχημο πράγμα. Είναι απαράδεκτο. Νιώθω μια κραυγή μέσα μου να λέει: “Παναγία μου… σεβασμός! Δεν είναι δυνατόν”», απάντησε η Χριστίνα Κουλουμπή.

Χρ. Κουλουμπή: «Φοβάμαι ότι αληθεύουν οι καταγγελίες για τον Αλ. Γεωργούλη»

Για τη σχέση της με την μητέρα της πρόσθεσε: «Η αγάπη που υπάρχει μεταξύ μας είναι και αυτή που μας απελευθερώνει. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που δουλεύω μαζί της».

Ενώ τέλος αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην έχει κάνει οικογένεια «Δεν νιώθω καθόλου άβολα με αυτή την ερώτηση. Θα μπορούσα να έχω κάνει οικογένεια, αλλά δεν έκανα, δεν έτυχε. Θα ήταν πολύ όμορφο να έχω, πιστεύω ότι είναι και πολύ όμορφο που δεν έχω γιατί νιώθω πως είναι όλοι τους παιδιά μου»

Χρ. Κουλουμπή: «Η μητέρα μου δεν μου έλεγε ποτέ να προσέχω στον χώρο του θεάτρου»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: