Όλοι αποθεώνουν τη Ναταλία Γερμανού: Τα είπε όλα για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη με αφορμή νέο περιστατικό

April 24, 2023

Όλοι αποθεώνουν τη Ναταλία Γερμανού: Τα είπε όλα για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη με αφορμή νέο περιστατικό


Διαφ.

Στην σημερινή εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με την Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκαν στο αδιανόητο και λυπηρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας και την κακοποίηση ενός 15χρονου μαθητή σε γνωστό ιδιωτικό σχολείο της πόλης των Αθηνών. Και με αφορμή αυτήν την αναφορά η Ναταλία Γερμανού έκανε μια ειδική αναφορά στον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη η οποία και μίλησε στις καρδιές όλων μας σχεδόν.



Η Ναταλία Γερμανού είπε χαρακτηριστικά:

Κάθε φορά που ακούω τέτοια, ξεκινάνε, και λες, από κάτι πολύ μικρό, αλλά αυτό το κάτι πολύ μικρό, που στην ουσία δεν είναι πάρα πολύ μικρό, όταν η μητέρα του…, ναι, όχι, δεν είναι… όταν δένεις κάποιον με πετονιά και τον…

Εμένα στο μυαλό μου πάντα, όταν ακούω τέτοιες περιπτώσεις ή διαβάζω κάτι τέτοιο, είναι πάντα ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Πάντα! Στο μυαλό μου, καρφωμένος, για πάντα και δεν θα τον ξεχάσω ποτέ, γιατί από κάτι τέτοιες «πλάκες» ξεκίνησαν και τότε όλα σε εκείνη τη σχολή και είδατε πού κατέληξε το παιδί εκείνο.

«Πλάκες είναι όταν γελάνε και από τις δύο μεριές. Όλα τα υπόλοιπα δεν είναι πλάκες» σχολίασε η Εβελίνα Νικόλιζα.

«Ολόσωστη η παρατήρηση. Πολύ σωστά. Πλάκα είναι όταν γελάνε και οι δύο, όχι όταν γελάει μία παρέα και ο άλλος υποφέρει» είπε, κλείνοντας, η Ναταλία Γερμανού.

Ν. Γερμανού για bullying: «Όταν διαβάζω τέτοιες περιπτώσεις, είναι πάντα στο μυαλό μου ο Β. Γιακουμάκης»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: