Θεοφανία Παπαθωμά: «Η Ελληνίδα μάνα έχει καταστρέψει τον γιο – Εγώ από τον Αχιλλέα κρατώ απόσταση»

April 24, 2023

Θεοφανία Παπαθωμά: «Η Ελληνίδα μάνα έχει καταστρέψει τον γιο – Εγώ από τον Αχιλλέα κρατώ απόσταση»


Διαφ.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μια από τις πλέον πετυχημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, ενώ είναι και σκηνοθέτης, σεναριογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Επίσης αυτό που ίσως αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει είναι ότι έχει τελειώσει την νομική και έχει και δίπλωμα άσκησης δικηγορίας. Έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό από την δημοφιλής σειρά Άγγιγμα ψυχής το 1997 ενώ την απολαύσαμε στις Άγριες Μέλισσες και φέτος στο Μαύρο Ρόδο.Η Θεοφανία Παπαθωμά έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξή στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της από την εργασία της στην τηλεόραση, την απόφασή της για την νομική και τον ρόλο της στο Μαύρο ρόδο.

Θεοφανία Παπαθωμά: «Η Ελληνίδα μάνα έχει καταστρέψει τον γιο»

Σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στην τηλεόραση ανέφερε «Οι συνθήκες δουλειάς στην τηλεόραση είναι καλύτερες, εάν σκεφτείς ότι τότε δεν είχαμε ούτε τροχόσπιτο να αλλάξουμε και τρώγαμε πάνω στις πέτρες. Η πιο αντίξοη συνθήκη ήταν όταν στο «Άγγιγμα Ψυχής» γυρίζαμε ξανά και ξανά τη σκηνή στα χιονισμένα Ζαγόρια με θερμοκρασία υπό του μηδενός. Επίσης, έχω μπει στη θάλασσα Νοέμβριο μήνα με κρύο και συμπρωταγωνιστή τον Γιώργο Νινιό»

Για να προσθέσει στη συνέχεια «Ήμουν πάντα επιλεκτική στις δουλειές μου. Εάν έβλεπα κάτι που δεν μου άρεσε δεν πήγαινα να δουλέψω και έτσι έχασα και πάρα πολλές δουλειές. Πράγματι, στις δουλειές που έκανα ο άντρας πρωταγωνιστής ήταν λίγο σε καλύτερη μοίρα, νομίζω, από την πρωταγωνίστρια»

Ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της με τα παιδία της και ειδικά με τον γιό της Αχιλλέα.

«Δεν μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους. Η Ελληνίδα μάνα τον έχει καταστρέψει τον γιο που δεν ξεκολλάει πάνω από το κεφάλι του. Εγώ από τον Αχιλλέα κρατάω μία απόσταση, τα καλοκαίρια που φεύγει στη γιαγιά του δεν του τηλεφωνώ, λέω όποτε μου τηλεφωνήσει αυτός».

Η χορτοφαγία και τα παιδιά της

Για τη χορτοφαγία, η Θεοφανία Παπαθωμά ανέφερε: «Είμαι χορτοφάγος τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά τώρα κάνω την πυθαγόρειο διατροφή που ουσιαστικά είναι vegan, 80-90% ωμοφαγία. Κανείς δεν τρώει κρέας στο σπίτι, ούτε οι κόρες μας, δεν είναι επιλογή τους, εμείς τους μάθαμε έτσι. Αν δεν δώσεις στα παιδιά κρέας, δεν θέλουν να το φάνε.

Την άφησα αρκετά χρονιά τη δουλειά για να μεγαλώσω τα παιδιά και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό. Στη δεύτερη κόρη μου έκανα μόνη τον τοκετό στο σπίτι, έπρεπε να το είχα κάνει και στον τοκετό της πρώτη κόρης μου και στον Αχιλλέα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γεννήσω σε μαιευτήριο. Ήμουν τελείως μόνη στον τοκετό, η μαία μπήκε στο δωμάτιο τα τελευταία πέντε λεπτά».

Ο πειρασμός στα… αρνητικά σχόλια

«Η επίκριση είναι δηλητήριο και σου επιστρέφεται. Έτσι όπως το λες μέσα σου μπαίνει, δεν πάει στον άλλον που δεν το ακούει. Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο δέχεσαι κριτική. Η επίκριση βαρύνει αυτόν που την κάνει, όχι έμενα. Αυτός που βγάζει βατράχια από το στόμα του, περαστικά!», είπε και πρόσθεσε πως σβήνει όλα τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Οι σπουδές στη Νομική και ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο

Η ηθοποιός επέστρεψε στα έδρανα της Νομική για το μεταπτυχιακό της. Για εκείνη το διάβασμα αποτελεί ξεκούραση για το μυαλό και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που έχει ξανά συμφοιτητές.

Ενώ για τον ρόλο της Πολυξένης είπε:

«Η Πολυξένη στο “Μαύρο Ρόδο” σίγουρα έχει ένα κρυφό παρελθόν και μία άλλη ιδιότητα. Ήταν κακό και ανήθικο που μπήκε ως τρίτο πρόσωπο σε ένα ζευγάρι, το υπογραμμίζουμε, δεν μπαίνουμε σε παντρεμένα ζευγάρια!», είπε και συμπλήρωσε:

«Ο Θέμης Καστρινός προέρχεται από το παρελθόν της Πολυξένης κι εκείνος είπε ότι «η Πολυξένη είναι η καταστροφή σε σχήμα γυναίκας», άρα του έκανε κάτι κακό. Ως Πολυξένη έχω τραγουδήσει στο παρελθόν και έχω περάσει από τα λημέρια του Θέμη και προφανώς ήταν μία δύσκολη σχέση, που τέλειωσε άσχημα».

Δείτε όλα όσα είπε

Θεοφανία Παπαθωμά: «Έλλειψα επίτηδες 10 χρόνια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου»


Πηγή