«Το ακούω πρώτη φορά, δεν έχω την παραμικρή ιδέα»: Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Ντέμης Νικολαΐδης

April 24, 2023

«Το ακούω πρώτη φορά, δεν έχω την παραμικρή ιδέα»: Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Ντέμης Νικολαΐδης


Διαφ.

Κατηγορηματική ήταν η διάψευση του, πρώην άσου της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη, στα σενάρια που τον ήθελαν να είναι σε επαφές με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, προκειμένου να περάσει στον στίβο της πολιτικής, και να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του Νίκου Ανδρουλάκη, στις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.



Υπενθυμίζεται πως κάποια σενάρια σχετικά τον Ντέμη Νικολαΐδη έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, τα οποία τον συνέδεαν ευθέως με τις εκλογές και το ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος, μέσω της εκπομπής του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, απάντησε γι’ αυτά τα δημοσιεύματα, διαψεύδοντας πως ισχύει κάτι τέτοιο.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε πως «δεν έχω ιδέα» και τόνισε πως -όχι μόνο δεν έχει τέτοια πρόθεση, αλλά ούτε καν υπήρξαν επαφές με οποιονδήποτε για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. «Το θέμα δεν είναι αν κατεβαίνω ή όχι, το θέμα είναι ότι δεν έχω καμιά ιδέα. Είναι άλλο αυτό που λέω εγώ κι άλλο… θα μπορούσα να είχα επαφές ρε παιδί μου και να μην κατέβω. Έτσι δεν είναι; Δεν έχω καμία ιδέα. Δεν έχω ιδέα, δεν έχει χτυπήσει το τηλέφωνο. Ιδέα δεν έχω», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Διαβάστε επίσης: