«Δεν ισχύει τίποτα όλα αυτά είναι ψέματα»: Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, μπροστά στις κάμερες

April 25, 2023

«Δεν ισχύει τίποτα όλα αυτά είναι ψέματα»: Ξέσπασε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, μπροστά στις κάμερες


Διαφ.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι personal trainer και επιχειρηματίας αφού διατηρεί το δικό του γυμναστήριο στα νότια προάστια ενώ είναι και επαγγελματίας αθλητής Volley και φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ. Φήμες εδώ και καιρό ανέφεραν πως έχει κλέψει την καρδιά της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη κόρης της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη και μάλιστα την γνώρισε μέσω της μητέρας της. Πλέον δεν είναι φήμες καθώς οι κοινές εμφανίσεις τους είναι πλέον συχνότατες παρά το γεγονός ότι η Μελίνα ζει και σπουδάζει στο Λονδίνο πλέον. Ενώ φέτος το ζευγάρι πέρασε και το πρώτο τους Πάσχα μαζί.



Μ. Νικολαΐδη – Αλ. Πολυχρονιάδης: Πρώτο Πάσχα για το ερωτευμένο ζευγάρι στην Κύθνο!

Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Η αντίδρασή του on camera για την Μελίνα Νικολαΐδη

Ο σύντροφος της κόρης της Δέσποινας Βανδή, Μελίνας Νικολαΐδη, μιλάει στο «MEGA Καλημέρα» για τη σχέση τους αλλά και για το εάν ισχύει η πρόταση για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα και το ενδεχόμενο να τον δούμε στην τηλεόραση.

«Δεν ισχύει τίποτα. Αυτά είναι ψέματα, ποτέ δεν μου έχει γίνει πρόταση για την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα. Αλήθεια, δεν έχω πάει ποτέ να συζητήσω. Δεν θα με ενδιάφερε τίποτα τηλεοπτικό. Καθόλου, δεν είναι η δουλειά μου αυτή έτσι κι αλλιώς. Έχω τα μαγαζιά μου» ανέφερε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Ενώ η δημοσιογράφος τον ρώτησε και για τη σχέση του με την Μελίνα Νικολαΐδη, με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να αρνείται να μιλάει για τα προσωπικά του.

«Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προσωπική ζωή μου» είπε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης

Δείτε όλα όσα είπε ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: