«Αθώωσε» Γεωργούλη ο Κούγιας: «Χωρίς καταγγελία την κυρία δεν θα την γνώριζε κανείς. Την αμφισβητώ ακραία»

April 25, 2023

«Αθώωσε» Γεωργούλη ο Κούγιας: «Χωρίς καταγγελία την κυρία δεν θα την γνώριζε κανείς. Την αμφισβητώ ακραία»


Διαφ.

Η υπόθεση Γεωργούλη όπως την ονομάζουμε πλέον απασχολεί εδώ και πολλές ημέρες της τηλεοπτικές εκπομπές καθώς έχει έντονο πολιτικό ενδιαφέρον. Αλλά και λόγο του πρώην επαγγέλματος του Ευρωβουλευτή πολλοί είναι οι συνάδελφοι του ηθοποιοί που είτε καλούνται να σχολιάσουν είτε το κάνουν από μόνοι τους και να πάρουν θέση σχετικά με τις καταγγελίες.



Φυσικά όταν γίνει γνωστή και η καταγγελία και εάν οδηγηθεί η υπόθεση στα δικαστήρια πολλοί από όσους τον υποστηρίζουν μπορεί να αλλάξουν τις δηλώσεις τους καθώς και το αντίθετο εάν οι κατηγορίες και τα στοιχεία δεν είναι αρκετά ή ακόμα και αθωωτικά ώστε να οδηγηθεί σε δίκη.

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε σήμερα στην Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώργο Παπαδάκη και μέσω skype μίλησε μεταξύ άλλων και για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη.

Όλα όσα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για την υπόθεση Γεωργούλη

Ο Αλέξης Κούγιας λοιπόν στην εκπομπή του ΑΝΤ1, μίλησε για τους λόγους που ακόμη δεν έχει κληθεί ακόμη να δώσει εξηγήσεις. Από την άλλη μάλιστα, δήλωσε πως αμφισβητεί ακραία την εν λόγω καταγγελία.

«Δεν έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε ήδη μόνο στο στάδιο της προανακρίσεως. Δηλαδή υπάρχει μόνο καταγγελία, δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη. Αυτή είναι η πιθανολόγησή μου. Εφόσον λοιπόν υπάρχει μόνο μια καταγγελία αρχίζουν τα μεγάλα ερωτηματικά.

Έχουμε ένα φερόμενο θύμα το οποίο είναι δικηγόρος και γνωρίζει ότι ένας που διαπράττει ποινικό αδίκημα διατρέχει τον κίνδυνο να δικαστεί μέσα στην αυτόφωρη διαδικασία, δηλαδή μέσα σε 48 ώρες μετά την καταγγελία να συλληφθεί και να παραδοθεί στις Αρχές. Εδώ βέβαια έχουμε έναν ευρωβουλευτή που δεν μπορεί να συλληφθεί. Δεν συνελήφθη ποτέ. Άρα η καταγγελία είναι υπό πάρα πολλά ερωτηματικά και για αυτόν τον λόγο έχω εκπλαγεί από το καθεστώς υποκρισίας που υπάρχει στην ελληνική πολιτική σκηνή» είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Αλέξης Κούγιας: «Αν δεν είχε γίνει η καταγγελία την κυρία δεν θα την γνώριζε ούτε ο θυρωρός της γειτονιάς της»

«Είμαστε σε έναν παραλογισμό ακραίο. Αν δεν είχε γίνει η καταγγελία την κυρία δεν θα την γνώριζε ούτε ο θυρωρός της γειτονιάς της όπως είχε πει ο αείμνηστος Κατσιφάρας. Είναι μία υπάλληλος των Βρυξελλών όπως είναι χιλιάδες άλλοι Κακώς δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία της και η εικόνα της», ανέφερε στη συνέχεια.

Αλέξης Κούγιας: Την αμφισβητώ ακραία την καταγγελία και έχει τεράστια υπερασπιστικά επιχειρήματα

«Το γεγονός και μόνο ότι δημοσιοποιείς ένα γεγονός και την άλλη μέρα πηγαίνεις στο Ευρωκοινοβούλιο και συνυπάρχεις με τον βιαστή σου για τουλάχιστον τρεις μήνες και τρία χρόνια μετά. Αυτή που δημοσιοποίησε το γεγονός κάτι θέλει να κερδίσει. Το γεγονός πως δεν είπε ότι με βίασε ο άνθρωπος που συνυπάρχω. Την αμφισβητώ ακραία την καταγγελία και έχει τεράστια υπερασπιστικά επιχειρήματα ο κύριος Γεωργούλης», συμπλήρωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: