Έξω φρενών ο Περικλής Κονδυλάτος: “Αυτό που έκαναν αποτελεί τεράστια προσβολή, με πλήγωσαν”

April 25, 2023

Έξω φρενών ο Περικλής Κονδυλάτος: “Αυτό που έκαναν αποτελεί τεράστια προσβολή, με πλήγωσαν”


Διαφ.

Έξαλλος ο Περικλής Κονδυλάτος με το κόσμημα που επέλεξε να φορέσει η Emilia Vodos στο “Μy style rocks”, που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα, στον ΣΚΑΙ.



Ειδικότερα, ο σχεδιαστής κοσμημάτων σήμερα, Τρίτη, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ξέσπασε για το ριάλιτι μόδας, καθώς- όπως υπογραμμίζει-δεν πήρε κανείς την άδειά του για να το φορέσει, εξευτελίζεται το δημιούργημά του και αποτελεί προσβολή στην προσωπικότητά του.

Έξω φρενών ο Περικλής Κονδυλάτος με το “My Style Rocks”

Όπως επισημαίνει ο Περικλής Κονδυλάτος «Το χθεσινό επεισόδιο του @grmystylerocks αποτελεί τεράστια προσβολή της προσωπικότητας μου, και της καλλιτέχνικης μου έκφρασης, και θίγομαι βαθύτατα βλέποντας το δημιούργημα μου να εξευτελίζεται κατά αυτόν το τρόπο. Να διευκρινίσω ότι δεν παραχωρήθηκε από εμένα, αλλά μέσω μιας φίλης που ζήτησε σαν χάρη από το ατελιέ που συνεργάζομαι να δοθεί στην εν λόγω διαγωνιζομένη (δεν γράφω ούτε κοπέλα, ούτε γυναίκα διότι τις σέβομαι) χωρίς την άδεια η την έγκριση μου. Πάντοτε υποστήριζα όμως αυτό το show βοηθώντας καλόκαρδα τις κοπέλες όλα τα προηγούμενα χρόνια, λόγω φιλίας και λόγω του ότι έχω συνεργαστεί με την Acun Medya και έχουμε μια καλή ας πούμε κοινή πορεία. Με πληγώνει που ένα κόσμημα που φωτογραφήθηκε για το διεθνές περιοδικό The Kurator που εκδίδεται στο Dubai συνδυασμένο με Dior φόρεμα, εδώ απαξιώνεται και με πληγώνει το ότι μετά από τόσα χρόνια καριέρας στην χώρα μου δεν έχω όχι την αναγνώριση που μου αξίζει, αλλά ούτε καν το στοιχειώδη σεβασμό. Θα μπορούσα να γράψω πολλά, όμως εγώ τιμώ την φιλία μου με το Στέλιο Κουδουνάρη, τον οποίο πραγματικά σεβόμουν και θαύμαζα, και τον σέβομαι και τον θαυμάζω ακόμα, όπως σέβομαι και τον κύριο Σκουλό. Λυπάμαι πάρα πολύ κυρίως για τους όρους κάτω από τους οποίους πρέπει να ζω σε αυτή την χώρα».

Η οργισμένη ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pericles Kondylatos (@pkondylatos)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: