Survivor: O Σπύρος Μαρτίκας είπε την αλήθεια και τους “πόνεσε” όλους, «Μου χρωστάνε, δεν τους χρωστάω»

April 25, 2023

Survivor: O Σπύρος Μαρτίκας είπε την αλήθεια και τους “πόνεσε” όλους, «Μου χρωστάνε, δεν τους χρωστάω»



Για ένατη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βρήκε μόνο δύο υποστηρικτές.



Καμία ψήφος στον Μπάρτζη. Τρεις ψήφοι στον Νικόλα Αγόρου. Οι Μπλε έβγαλαν τον Σπύρο Μαρτίκα υποψήφιο προς αποχώρηση για ένατη φορά και ο φαρμακοποιός ένιωσε προδωμένος.

«Νομίζω ότι θα έρθει και στον ύπνο μου ο Μαρτίκας και θα μου φωνάζει ότι του χρωστάω έπαθλο», τόνισε ο λογαριασμός Βίρνα Δράκου στο Twitter και συμπυκνώνει όλες τις σκέψεις μας για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας αυτής στο Survivor.

Σπύρος Μαρτίκας: «Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία»

«Μετράω την 9η μου φορά. Θέλω να ευχαριστήσω τα 2 παιδιά που δεν με ψήφισαν. Όσοι με ψήφισαν σήμερα ξεχνάνε εύκολα. Μου χρωστάνε έπαθλο, δεν τους χρωστάω ασυλία. Πρώτος αγώνας ασυλίας και βιάστηκαν. Βιάστηκαν. Δεν κρίθηκε το 10-3 από μένα.

Είναι πολύ εύκολη πλέον η λύση στην επιλογή μου, τόσο εύκολη που πολλοί τους κάνει να ξεχνάνε εύκολα. Ο κόσμος θα κρίνει πάλι και πιστεύω πιο αυστηρά αυτή τη φορά.

Δεν παραπονέθηκα ποτέ για μια υποψηφιότητά μου, απλά στην πρώτη χαμένη ασυλία, είναι βιαστικό να με ψηφίσετε. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που δεν φέρνουν πόντο», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος θεωρεί πως είναι η εύκολη λύση.

Και είναι αλήθεια πως στο 10-3 του χθεσινού αγώνα, που οι παίκτες νύχτωσαν στον Άγιο Δομίνικο για να τον ολοκληρώσουν, οι Μπλε μόνιμα έχαναν.

Ο Μαρτίκας είχε πάρει 5 νίκες στον ελληνοτουρκικό αγώνα, κάτι που θεώρησε πως θα τον κρατήσει ασφαλή από την υποψηφιότητα προς αποχώρηση, τουλάχιστον στην πρώτη χαμένη ασυλία. Κι όμως! Οι ελπίδες του 45χρονου φαρμακοποιού διαψεύστηκαν και ο ίδιος βρέθηκε για ένατη φορά στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση.

Ακόμα και ο Κατσούλης στήριξε Μαρτίκα

Στην υποψηφιότητα Μαρτίκα, ο Τάκης Καραγκούνιας βρήκε παράλογη την επιλογή του Σπύρου, το ίδιο και ο Σάκης Κατσούλης που θεωρούσε πως οι Μπλε είχαν πολλές επιλογές αντί του Σπύρου, τουλάχιστον την εβδομάδα αυτή.

«Σήμερα δεν ήταν ξεκάθαρη η επιλογή του Σπύρου, υπήρξαν εβδομάδες που ο Σπύρος ψηφιζόταν, από όλους και το δεχόταν. Σήμερα δεν υπήρχε αυτή η εντύπωση και δεν θα σταθώ μόνο στους πέντε πόντους με την Τουρκία, ο Σπύρος φέρνει γενικά πόντους στην ομάδα του, το έχει κερδίσει ο Σπύρος».

Τελευταίος στα στατιστικά ο Σπύρος Μαρτίκας

Στα στατιστικά πάντως και μιλώντας ξεκάθαρα αγωνιστικά, ο Μαρτίκας παραμένει τελευταίος στην κατάταξη και ο Κατσούλης πρώτος.

Μαρτίκας

Ο ίδιος μπορεί να μην προσφέρει τόσο αγωνιστικά αλλά στο ριάλιτι είναι δάσκαλος!

«Άγγιγμα Θεού η απάντησή μου. Εύχομαι να μην τελειώσει. Πω. Σεμινάριο. Διδάσκω Survivor να το ξέρεις. Πω πω κλάμα. Αχ τρελαίνομαι με τα cue», είχε πει ο Μαρτίκας στην προσωπική του συνέντευξη της προηγούμενης εβδομάδας, που πίστευε πως θα είναι η τελευταία του.

Το κοινό στο Twitter πάντως δηλώνει διχασμένο! Οι υποστηρικτές του Σπύρου Μαρτίκα κι όσοι έχουν βαρεθεί τα μαθήματα Survivor του professor, είναι πια μοιρασμένοι.

Μαρτίκας

Μαρτίκας

Μαρτίκας

Μαρτίκας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: