Συγκινεί η Χάρις Αλεξίου για τον γιο της: “Τότε του είπαμε ότι είναι υιοθετημένος, τα παιδιά δεν ξέρουν

April 25, 2023

Συγκινεί η Χάρις Αλεξίου για τον γιο της: “Τότε του είπαμε ότι είναι υιοθετημένος, τα παιδιά δεν ξέρουν


Διαφ.

Η Χάρις Αλεξίου είναι μία από τις σημαντικότερες τραγουδίστριες της Ελλάδας και η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια σε πωλήσεις δίσκων στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Πρόσφατα έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη μαζί με τον γιο της  γιος της Μάνο Θεοφίλου στην ελληνική Vogue και έχουμε το  εξώφυλλο παρακάτω. Ενώ σήμερα το μεσημέρι (25/04) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη προβλήθηκαν αποκλειστικά αποσπάσματα από αυτήν την συνέντευξη.  Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για το θέμα της υιοθεσίας και πότε ενημέρωσε τον γιο της για την υιοθεσία του.



Χάρις Αλεξίου: To εξώφυλλό της στην ελληνική Vogue

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Greece (@voguegreece)

Χάρις Αλέξιου: Όσα είπε για την υιοθεσία

Η Χαρούλα Αλεξίου στο απόσπασμα που εξασφάλισε η Ελένη Μενεγάκη είπε : «Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι γι’ αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε στο φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου», με τον Μάνο Θεοφίλου να αναφέρει: «Θεωρώ ότι για μένα ήταν “σαν να μου έκατσε το τζόκερ”, κατά κάποιον τρόπο. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».

«Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια» δήλωσε στην συνέχεια  η Χάρις Αλεξίου, επισημαίνοντας πως στον Μάνο Θεοφίλο είπαν ότι είναι υιοθετημένος με το που ξεκίνησε να λέει τις πρώτες του λέξεις..

Χάρις Αλέξιου: Η πρώτη φωτογράφηση με τον γιο της στη «Vogue»

Ενώ φέτος μας ενθουσίασε με την παρουσία της στην σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Maestro”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: