Όλοι στο πλευρό του: Ο 9χρονος Δημήτρης, έγινε το «παιδί όλων μας» και συνεχίζει τον αγώνα για να βγει νικητής

April 26, 2023

Όλοι στο πλευρό του: Ο 9χρονος Δημήτρης, έγινε το «παιδί όλων μας» και συνεχίζει τον αγώνα για να βγει νικητής


Διαφ.

O 9χρονος Δημήτρης από τον Πειραιά δίνει την μάχη του με τον καρκίνο 4ου σταδίου και η οικογένεια του χρειάστηκε την βοήθεια του απλού κόσμου, και μεταφορικά με τις σκέψεις τους και τις προσευχές τους αλλά και εμπράκτως καθώς τα έξοδα της νοσηλείας του είναι υπερβολικά. Μακάρι να ζούσαμε σε έναν ιδανικό κόσμο όπου δεν θα χρειαζόταν κανένας οικονομική στήριξη για να ανταπεξέλθει σε θέματα υγείας και πόσο μάλλον όταν πρόκειται για παιδιά.. Η ανταπόκριση και στήριξη του κόσμου ήταν συγκινητική και όπως μας ενημέρωσε το Σωματείο Παιδική Χαρά η οικονομική ανάγκη έχει καλυφθεί και πλέον ο 9χρονος Δημήτρης είναι έτοιμος για την μεγάλη του μάχη. Και έχει στην φαρέτρα του ένα από τα ισχυρότερο όπλα την αγάπη και τις σκέψεις του απλού κόσμου.



Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, που προσέφερε από το υστέρημά του για τον 9χρονο Δημήτρη

Όπως ενημερώνει το Σωματείο Παιδική Χαρά, η ανάγκη του παιδιού έχει καλυφθεί οικονομικά τουλάχιστον για έναν ακόμα χρόνο. Έτσι, το παιδί προετοιμάζεται πλέον για μία ακόμα μεταμόσχευση μυελού των οστών, που θα το βοηθήσει να νικήσει τον επιθετικό καρκίνο 4ου σταδίου με τον οποίο έχει διαγνωστεί.

Δίπλα του όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται η μητέρα του, η οποία απαλλαγμένη πλέον από το άγχος των εξόδων που τη βαραίνουν αποκλειστικά όλο αυτό το διάστημα, θα μπορέσει να συγκεντρωθεί στη φροντίδα του παιδιού της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Παιδικής Χαράς αναφέρει:

«ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ❗️ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ❗️ Έγινε το παιδί όλων μας ! Με την έμπρακτη στήριξη όλων μας , ο Δημητράκης από τον Πειραιά , που διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο σε 4ο στάδιο , κέρδισε μια ελπίδα να νικήσει στη μάχη. Με τα έξοδα τους καλυμμένα για τον επόμενο χρόνο , το παιδί προετοιμάζεται για μια ακόμη μεταμόσχευση μυελού των οστών , που ευχόμαστε να είναι και η τελευταία και τυχερή ❤️ Πλέον ούτε η μαμά θα αγχώνεται για τίποτα άλλο παρά μόνο για την πορεία που θα έχει ο μικρός μας μετά την επέμβαση.

Ο δότης του Δημητράκη μας κάνει την απαιτούμενη προετοιμασία και καλώς εχόντων των πραγμάτων μετά την Πρωτομαγιά, ο Δημήτρης μας και η μανούλα του μεταβαίνουν στο τμήμα μεταμοσχεύσεων και έπειτα στην απομόνωση για δυο μήνες τουλάχιστον. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν και πάλι δεν είχαμε συμβάλει όλοι εμείς… Μέλη , εθελοντές , φίλοι της Παιδικής Χαράς γίναμε ΕΝΑ για να δώσουμε στον Δημήτρη και την μανούλα του την ελπίδα ! Να είστε καλά όλοι όσοι βοηθήσατε είτε με μια δωρεά , είτε στέλνοντας πράγματα στην οικογένεια, είτε κάνοντας μια προσευχή για αυτόν!!!

Ένα μικρό αγοράκι έγινε το παιδί όλων μας ! Ο Δημήτρης και η μανούλα του δεν θα είναι ποτέ ξανά μόνοι !!! Γίνε γρήγορα καλά αγοράκι μας και πάρε πίσω την παιδική σου ζωούλα που ο ύπουλος καρκινος τόσο άδικα σου στέρησε εδώ και 5 χρόνια !!! Μικρέ μας φίλε σ’ αγαπάμε πολύ !!! Για πάντα δίπλα σου ❤️»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: