Λένε πως όλα στη ζωή μου έχουν έρθει εύκολα”: Απηυδισμένη η Ιωάννα Τούνη, έτσι απαντά στα επικριτικά σχόλια

April 26, 2023

Λένε πως όλα στη ζωή μου έχουν έρθει εύκολα”: Απηυδισμένη η Ιωάννα Τούνη, έτσι απαντά στα επικριτικά σχόλια


Διαφ.

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από της πιο πετυχημένες infulencers στην Ελλάδα ενώ έχει και την δική της επιχείρηση με ρούχα στη Θεσσαλονίκη. Στηρίχτηκε αρκετά στα social media και ότι έχει καταφέρει το έχει κάνει με το σπαθί της και με τους followers της καθώς ανήκει στο club των 1.000.000 και πλέον followers στο Instagram κάτι που για τα δεδομένα της Ελλάδας την κατατάσσει στους πιο δημοφιλής λογαριασμούς.



Απηυδισμένη η Ιωάννα Τούνη, έτσι απαντά στα επικριτικά σχόλια

Η Ιωάννα έχει δημιουργήσει στα 29 της μια υπέροχη οικογένεια έχοντας δίπλα της και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και επιχειρηματικά είναι αυτοδημιούργητη. Δέχεται συχνά πλήθος άσχημων κριτικών και πικρόχολων σχολίων και είναι ας πούμε και το τίμημα καθώς όταν “πουλάς” Lifestyle μέσω social media και εκθέτεις την προσωπική σου ζωή τότε δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν όρια στην κριτική τους.

Πολλά μπορούν να σχολιαστούν αλλά σε κάτι στο οποίο πιθανότατα να συμφωνήσουμε οι περισσότεροι τίποτα δεν της χαρίστηκε και ούτε ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα ο δρόμος της. Αν ήταν έτσι θα το έκαναν όλοι. Έτσι λοιπόν η Ι. Τούνη θέλησε με ένα βίντεο στο Τικ Τοκ να απαντήσει σε όσα λέγονται ότι της ήρθαν στη ζωή όλα εύκολα.

«Όταν τους ακούω να λένε πως είμαι απλά τυχερή στη ζωή μου και όλα μου έχουν έρθει εύκολα…» αναφέρεται πάνω στο βίντεο και ως λεζάντα, η Ι. Τούνη έγραψε: «Μμμμ μπα φίλε».

Η Ιωάννα Τούνη απαντά στους επικριτές της

@j.touni Μμμμμ μπα φίλε! ???????? #yougetwhatyouworkfor #foryou #fy #foryoupage #jtouni #touni ♬ оригинальный звук – …







Πηγή

Διαβάστε επίσης: