Τις είχα συνηθίσει με φίλτρα”: Λατινοπούλου-Βατίδου βγήκαν στο πάρκο, αλλά το twitter “τρόμαξε” να τις γνωρίσει

April 26, 2023

Τις είχα συνηθίσει με φίλτρα”: Λατινοπούλου-Βατίδου βγήκαν στο πάρκο, αλλά το twitter “τρόμαξε” να τις γνωρίσει


Διαφ.

Η πολιτική συνεργασία Βατίδου-Λατινοπούλου με την πρώτη να κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής υπό την σκέπη του κόμματος της Λατινοπούλου ΠΑΤΡΙΔΑ είναι γεγονός όπως μας ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια αλλά και πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια.Μπορεί η πολιτική τους σύμπραξη να μην ταράξει τόσο τα νερά της πολιτική ζωής της χώρας αλλά σίγουρα θα απασχολήσει τα μέσα. Πάντως με αφορμή μια κοινή τους φωτογραφία το twitter έστησε τρικούβερτο παρτι με τα σχόλια να εστιάζουν στα φίλτρα που χρησιμοποίησαν για να απευθυνθούν στους ακολούθους και τους επίδοξους ψηφοφόρους τους.

«Είναι μία σύγχρονη, νέα γυναίκα, έχει δώσει αγώνες, ξέρει να πατάει στα πόδια της. Είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε, γιατί ξέρει την καθημερινότητα». Με αυτά τα λόγια καλωσόρισε χθες η Αφροδίτη Λατινοπούλου την Εύη Βατίδου στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ – Αφροδίτη Λατινοπούλου» ενόψει των εκλογών 2023 μέσω ανάρτησή της στο Instragram.

Υποψήφια βουλευτής η Εύη Βατίδου με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου

«Καλώς όρισες και επίσημα λοιπόν» λέει στο βίντεο η Αφροδίτη Λατινοπούλου. Στην συνέχεια η Εύη Βατίδου τη ρωτά για ποιον λόγο της επέλεξε και εκείνη με τη σειρά της κοιτώντας την κάμερα λέει πως «Η Εύη Βατίδου, είναι μία σύγχρονη, νέα γυναίκα, έχει δώσει αγώνες, ξέρει να πατάει στα πόδια της. Είναι ο άνθρωπος που χρειαζόμαστε, γιατί ξέρει την καθημερινότητα. Δεν φοβάται να πει την άποψή της όπως πολύς κόσμος φοβάται στη σύγχρονη κοινωνία και βγαίνει μπροστά για να υπερασπιστεί τα ιδανικά της και τα πιστεύω της».

Στη συνέχεια, τον λόγο παίρνει η Εύη Βατίδου για να απαντήσει για ποιον λόγο η ίδια επέλεξε την Αφροδίτη Λατινοπούλου για να κατέβει μαζί της στις εκλογές. «Με το που γνώρισα την Αφροδίτη είχαμε μια χημεία μεταξύ μας. Είμαστε δύο νέες γυναίκες, ανταλλάσσουμε απόψεις, και πιστεύω πάρα πολύ στη θεωρία της, την ιδεολογία της και την σκέψης της» είπε στο βίντεο η Εύη Βατίδου.

Το twitter “τρόμαξε” να τις γνωρίσει

Κάποιος στο twitter ανέφερε πως θέλει να ψηφίσει εκείνον που κάνει Photoshop στις αναρτήσεις τους. «Τις είχα συνηθίσει με φίλτρα και τρόμαξα να τις γνωρίσω» έγραψε κάποιος άλλος. Τι παραγγέλνεις τι έρχεται έγραψε ένας άλλος χρήστης στο twitter.

Δείτε ενδεικτικά μερικά από τα χιουμοριστικά και ευφάνταστα tweets


Πηγή