Ξεψύχησε με την φωτογραφία της αγκαλιά: Πέθανε o τελευταίος αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου

April 26, 2023

Ξεψύχησε με την φωτογραφία της αγκαλιά: Πέθανε o τελευταίος αδερφός της Ρένας Βλαχοπούλου


Διαφ.

Έφυγε από τη ζωή ο τελευταίος αδελφός της Ρένας Βλαχοπούλου σε ηλικία 94 ετών, με μια οικογενειακή φωτογραφία στην αγκαλιά του.Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Βλαχόπουλος, ο τέταρτος κατά σειρά αδελφός της σπουδαίας ηθοποιού, ξεψύχησε κρατώντας στην αγκαλιά του μια οικογενειακή φωτογραφία, δείχνοντας πόσο μεγάλη αγάπη είχε στα αδέλφια του.

Βλαχοπούλου

«Είναι αλήθεια, ο μπαμπάς μου “έφυγε” τη Μεγάλη Πέμπτη μέσα στο γηροκομείο όπου τον είχαμε τους τελευταίους μήνες. Είχε πλήρη διαύγεια, μας έλεγε ιστορίες και με την θεία μου, την Ρένα και γενικά “έφυγε” ευτυχισμένος αν και είχε αρκετά προβλήματα υγείας», δηλώνει η κόρη του Σπύρου Βλαχόπουλου στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και την εφημερίδα Espresso.

«Είμαι ευτυχισμένη που ο μπαμπάς μου θυμόταν τα πάντα μέχρι την τελευταία στιγμή. Και είμαι υπερήφανη που με βάπτισε η θεία Ρένα και φέρω το όνομά της», συμπληρώνει επίσης η Ρένα Βλαχοπούλου.

Σε παλαιότερή του συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα, ο αείμνηστος Σπύρος Βλαχόπουλος είχε σημειώσει μεταξύ άλλων πως «για εμάς η Ρένα υπήρξε και μάνα και πατέρας μαζί.

Εκείνη μας βοήθησε να ορθοποδήσουμε και να σπουδάσουμε […] Καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του.

Η αδελφή μου δεν επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά. Είχε περιπέτειες στο να αποκτήσει παιδί».


Πηγή