Σπάνια εξομολόγησή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Έχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 ετών »

April 26, 2023
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξομολογήθηκε ότι είχαν υιοθετήσει ένα αγοράκι 10 ετών πριν από χρόνια.

Σπάνια εξομολόγησή του Γρηγόρη Αρναούτογλου: Έχουμε υιοθετήσει πριν χρόνια ένα αγοράκι 10 ετών



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή “The 2Night Show”, με αφορμή την υιοθεσία της κόρης της Ευγενίας Δημητρακοπούλου, η οποία βρέθηκε στο πλατό, χθες, Τρίτη, το βράδυ.



Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την υιοθεσία ενός 10χρονου παιδιού

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέφερε πως στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον έχουν υιοθετήσει στο παρελθόν ένα 10χρονο αγόρι, υπογραμμίζοντας ότι ξέρω ότι είσαι λίγο προσεκτική σε αυτό το θέμα, γιατί έχει να κάνει με το θέμα της υιοθεσίας. Είναι πολύ ωραίο αυτό, μην το φοβάσαι. Δίνεις το παράδειγμα σε πολύ κόσμο. Επειδή στο στενό οικογενειακό μου περιβάλλον έχουμε υιοθετήσει ένα παιδί 10 χρονών και τώρα έχει γίνει 20 χρονών, το έχω ζήσει. Έχω ζήσει αυτή τη μαγεία.

Και πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι αλλιώς να υιοθετείς ένα μωρό και αλλιώς ένα 10χρονο παιδί. Μπορούμε να κάνουμε ολόκληρη διατριβή. Είναι πολύ διαφορετικές οι ηλικίες.

Από την πλευρά της, η Ευγενία Δημητρακοπούλου επεσήμανε ήταν ένα κοινό μας όνειρο πριν συναντηθούμε και το μοιραστήκαμε πολύ νωρίς. Είπαμε ότι ανεξάρτητα από βιολογικά ή όχι παιδιά, θα θέλαμε πάρα πολύ να καταφέρουμε να υιοθετήσουμε έστω ένα παιδί και συμπλήρωσε ότι η όλη διαδικασία διήρκεσε λιγότερο από 4 χρόνια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επικροτεί την απόφαση της Ευγενίας Δημητρακοπούλου για υιοθεσία

Μην το φοβάσαι, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει. Ένα ζευγάρι μπορεί να σε δει και να πει: ορίστε, κι εμείς μπορούμε να το κάνουμε. Βλέπω τελευταία πάρα πολλά ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά και χαίρομαι. Είναι τόσο υπέροχο αυτό το πράγμα, κατέληξε ο παρουσιαστής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: