Είδε τις εικόνες αυτές από την κάμερα ασφαλείας και κατέρρευσε – Τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

April 26, 2023

Είδε τις εικόνες αυτές από την κάμερα ασφαλείας και κατέρρευσε – Τώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή


Διαφ.

Ένας κτηνοτρόφος στην Ιεράπετρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο, μετά το βίντεο που είδε με μία αγέλη σκύλων να εισβάλει στο μαντρί του.



Ειδικότερα, η αγέλη σκύλων μπαίνει στο μαντρί και σκοτώνει όλα τα κουνέλια, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να καταρρεύσει, καθώς επρόκειτο για τη δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες μέρες, που του προκάλεσε τεράστια οικονομική ζημιά, ενώ οι δικοί του άνθρωποι αγωνιούν και προσεύχονται για τη ζωή του.

Ο κτηνοτρόφος, πριν από λίγες μέρες, είχε βρει σκοτωμένες τις 40 γαλοπούλες του και πιθανότατα πρόκειται για την ίδια αγέλη σκύλων που κατάφερε να μπει ξανά σε άλλο σημείο της ιδιοκτησίας, στο Βαθύ Ρυάκι.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr, σκάβοντας κάτω από το φράχτη, η αγέλη σκύλων μπήκε στον χώρο που υπήρχαν κουνέλια και σκότωσε και τα 20.

Ο κτηνοτρόφος δεν μπόρεσε να αντέξει την οικονομική ζημιά που υπέστη

Το περιστατικό με 5-6 σκυλιά να μπαίνουν στο χωράφι καταγράφηκε από τις κάμερες που υπήρχαν στο χώρο και είναι στη διάθεση του ΑΤ Ιεράπετρας, του οποίου οι αστυνομικοί υπάλληλοι βρέθηκαν νωρίτερα στο χωράφι και κατέγραψαν το περιστατικό.

Ο κτηνοτρόφος, ύστερα από το δεύτερο σοκ που υπέστη, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας, με τους γιατρούς, που τον παρακολουθούν, να χαρακτηρίζουν την υγεία του σταθερά κρίσιμη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: