Στέλιος Κρητικός: Η κόρη του Κόμησσα έγινε 7 ετών, η ευχή και το βίντεο που έγινε viral

April 26, 2023

Στέλιος Κρητικός: Η κόρη του Κόμησσα έγινε 7 ετών, η ευχή και το βίντεο που έγινε viral


Διαφ.

Με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Στέλιος Κρητικός ευχήθηκε στη μεγαλύτερη από τις δυο του κόρες για τα γενέθλιά της.



Η Κόμησσα Κρητικού είχε τα γενέθλιά της. Έγινε 7 ετών και ο μπαμπάς της με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram της έστειλε τις πιο θερμές ευχές.

Ο ηθοποιός έγραψε στην ανάρτησή του: «7 χρόνια δίπλα σου περνάμε τέλεια ΚΟΜΗΣΣΑ ???? Σ’ αγαπάμε άπειρα και λάμπουμε στο πλευρό σου απο ευτυχία ✨
Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα ουράνιο τόξο μου ???? @mixail_kritikos @aris_kritikos @kastel__theater_dance_culture 25 Απριλίου ???? #7 #25 #april #κόμησσα ????»

View this post on Instagram

A post shared by Stelios Kritikos (@stelioskritikos)

Η Κόμησσα και τα αδέλφια της

O Στέλιος Κρητικός, έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς στα 26 του. Συνολικά, έχει τέσσερα παιδιά, δύο γιους από τον πρώτο του γάμο και δύο κόρες με την Κάτια Παπαδοπούλου, την Κόμησσα και την Χριστίνα.

Η Κόμησσα το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστεί σε πολλά από τα βίντεο τόσο του πατέρα της όσο και των αδελφών της, Μιχαήλ και Άρη.

View this post on Instagram

A post shared by ⇰ ???????????????????????? ???????????????????????????? ???????????????????????????????? (@mixail_kritikos)

Ο Στέλιος Κρητικός για τα 4 παιδιά του και τις δυσκολίες

Ο ηθοποιός έχει καταφέρει να έχουν τα παιδιά του πολύ στενές σχέσεις και είναι πολύ περήφανος για αυτό.

«Γενικά στη ζωή μου θεωρώ πως δεν υπάρχει το “δεν μπορώ”. Υπάρχει μόνο το “μπορώ”. Ένα νέο μέλος στην οικογένεια φέρνει πάντα τη χαρά και την ευτυχία. Με τον ίδιο ενθουσιασμό που υποδέχτηκα τον πρώτο μου γιο, τον Μιχαήλ Άγγελο, υποδέχτηκα και τον Άρη και την Κόμησσα και είμαι σίγουρος πως έτσι θα νιώσω και για το τέταρτο παιδάκι. Ο ενθουσιασμός και η αγάπη δεν αλλάζει, παρά τα μεγάλα οικονομικά σκαμπανεβάσματα που έχω περάσει. Ποτέ δεν είχα χρήματα, πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να δουλεύει πολύ και σκληρά για να μπορέσω να περάσω τον μήνα μου. Και πάντα με θυμάμαι να τα καταφέρνω. Με μαγικό τρόπο; Ίσως», είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!».

Δείτε φωτογραφίες της κόρης του

Στέλιος Κρητικός

Στέλιος Κρητικός

Στέλιος Κρητικός


Πηγή

Διαβάστε επίσης: