Mεγάλωσε και έγινε ίδια ο μπαμπάς της: H κόρη του Γιώργου Λιανού, Αριάνα είναι μια πανέμορφη έφηβη

April 26, 2023

Mεγάλωσε και έγινε ίδια ο μπαμπάς της: H κόρη του Γιώργου Λιανού, Αριάνα είναι μια πανέμορφη έφηβη


Διαφ.

Μετά από αρκετό καιρό, ο Γιώργος Λιανός φωτογράφισε τη μεγάλη του κόρη, που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο για να περάσουν χρόνο μαζί.



Την φωτογραφία δημοσίευσε ο ίδιος ο παρουσιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως μπορείτε να δείτε, η μεγάλη του κόρη του μοιάζει πολύ και έχει μεγαλώσει αρκετά.

Στην φωτογραφία, η Αριάνα έχει πλεξούδες τα μαλλιά της, φορά σιδεράκια και κρατά στα χέρια της ένα τεράστιο αστερία που βρήκε στην παραλία που γίνονται τα γυρίσματα.

«Happy Aryana», σχολίασε ο Γιώργος Λιανός, δείχνοντας την κόρη του μετά από καιρό.

Τελευταία φορά που είχε δημοσιεύσει φωτογραφία με την κόρη του ήταν τον Ιούνιο του 2022, τότε που μαζί με την Αριάνα είχε δείξει και τους δυο γιους του, Κωνσταντίνο και Ιάσωνα, που έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο.

Αν και ο Γιώργος Λιανός δεν συνόδευσε με περισσότερες λεπτομέρειες τη νέα φωτογραφία της Αριάνας, εικάζουμε ότι ταξίδεψε μαζί με τα αδέρφια της για τις ημέρες του Πάσχα, όπως συνέβη και πέρσι. Τότε μάλιστα, είχε αναρτήσει φωτογραφία και με τα τρία του παιδιά, σε αντίθεση με φέτος.

Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά του Γιώργου Λιανού, όταν τους το επιτρέπει ο χρόνος τους, τον επισκέπτονται στον Άγιο Δομίνικο για να περάσουν χρόνο όχι μόνο μαζί του αλλά και με τη μικρή τους αδερφή, Βαλέρια. Κόρη που ο παρουσιαστής απέκτησε με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: