Αστείο ή τρομακτικό; Η… πλάκα ενός πατέρα στον 2 ετών γιο του για τη σκιά του που προκαλεί αντιδράσεις

April 26, 2023

Αστείο ή τρομακτικό; Η… πλάκα ενός πατέρα στον 2 ετών γιο του για τη σκιά του που προκαλεί αντιδράσεις


Διαφ.

Ποικίλες αντιδράσεις δέχτηκε πατέρας για την πλάκα που επιχείρισε να κάνει στον δύο ετών γιο του με τη σκιά του.Το viral βίντεο στο TikTok αποτελεί ένα μόνο δείγμα μιας ευρύτερης τάσης για τα «shadow babies» βίντεο, δηλαδή τα βίντεο στα οποία γονείς καταγράφουν τις αντιδράσεις των παιδιών τους όταν ανακαλύπτουν την σκιά.

Στο βίντεο φαίνεται το μικρό αγόρι τρομοκρατημένο από την παρουσία της σκιάς του με τον πατέρα του να τον ρωτάει «τι συμβαίνει;» και να τον προσκαλεί να κοιτάξει κάτω.

@funnybabyvideo.official so funny???????????? #cutebaby #lovebabies #funnymoment #shadow ♬ nhạc nền – funny moment

Εντούτοις, το βίντεο προκάλεσε αντιδράσεις με αρκετούς να ψέγουν τον πατέρα γιατί αντί να ηρεμήσει το παιδί του αυτός επέμεινε να του τονίζει το άγχος του.

«Ειλικρινά πρέπει να είναι τρομακτικό για τα παιδιά», «καημένο μου παιδί, είναι τρομοκρατημένο από τη σκιά», «γιατί νιώθω τόσο άσχημα κάθε φορά που βλέπω ένα τέτοιο βίντεο;», έγραψαν ορισμένοι στα σχόλια του βίντεο.

Άλλοι, ωστόσο, υπενθύμισαν δικές τους εμπειρίες όταν τα παιδιά τους αντιμετώπισαν για πρώτη φορά τη σκιά τους: «ο γιος μου της επιτέθηκε πετώντας της πράγματα και ουρλιάζοντας», «πάντα θα θυμάμαι την ίδια αντίδραση της κόρης μου».


Πηγή