Τέλος τα φίλτρα που την έκαναν να δείχνει πιτσιρίκα: Η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς ρετούς είναι υπέροχη

April 26, 2023

Τέλος τα φίλτρα που την έκαναν να δείχνει πιτσιρίκα: Η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς ρετούς είναι υπέροχη


Διαφ.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εντυπωσιάζει την τελευταία 20ετια, τόσο με το ταλέντο της στο τραγούδι, όσο και με την εμφάνισή της.Η ηλικία της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η τραγουδίστρια δεν έχει πρόβλημα να αποκαλύψει την ηλικία της, υπογραμμίζοντας στο «Mega Καλημέρα» «είμαι 51 ετών και με… τους χειμώνες και τα καλοκαίρια. Όλα αριθμημένα όπως πρέπει. Το ΄71 γεννηθείσα. Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που έφευγα από τη Θεσσαλονίκη. Καθόμουν δίπλα στο παράθυρο στο αεροπλάνο και κοιτούσα τη Θεσσαλονίκη όπως ανέβαινε το αεροπλάνο κι έλεγα “πω πω, κάτι συμβαίνει”. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ξέρεις ποτέ που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και είχα ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού».

H Νατάσα Θεοδωρίδου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και έχει αναπτύξει μια καλή επικοινωνία με τους ακόλουθούς της, ενώ έχει αποδείξει ότι δεν έχει κόμπεξ με την εμφάνισή της και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα.

Στα 51 της χρόνια παραμένει μία εντυπωσιακή γυναίκα και αυτό αποδεικνύεται από το πρόσφατο βίντεο φίλου της, κατά την διάρκεια της περιοδείας της στη βόρεια Ελλάδα, με τις εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο να «μιλούν» από μόνες τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς φίλτρα

Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς φίλτρα


Πηγή