Βέρα Μπούφη: H κούκλα 35χρονη ανιψιά της Άννας Βίσση που έχει πάρει την ομορφιά και το ταλέντο της

April 26, 2023

Βέρα Μπούφη: H κούκλα 35χρονη ανιψιά της Άννας Βίσση που έχει πάρει την ομορφιά και το ταλέντο της



Το καλλιτεχνικό μικρόβιο της θείας της κληρονόμησε η 35χρονη ανιψιά της Άννας Βίσση, με την οποία είναι πολύ δεμένη.



Η Βέρα Μπούφη γεννήθηκε τον Ιούνιο του 1988 στην Αθήνα και είναι κόρη της Νίκης Βίσση. Η 35χρονη έχει κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA τόσο της μαμάς όσο και της θείας της, Άννας Βίσση γι’ αυτό και ασχολήθηκε με τη μουσική από τα παιδικά της χρόνια.

Η νεαρή καλλιτέχνης φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλήνης. Εκεί παρακολούθησε μαθήματα πιάνου, κιθάρας, κρουστών και βυζαντινής μουσικής αλλά και μαθήματα αρμονίας, σολφέζ, ιστορία μουσικής και τέχνης και dictee.

Τελειώνοντας το λύκειο έδωσε εξετάσεις και εισάχθηκε στη σχολή Μουσικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το 2006 η Βέρα έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι καθώς συμμετείχε στις συναυλίες της Άννας Βίσση.

Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό το 2014 μέσα από τη συμμετοχή της στο «The Voice of Greece» όπου βρισκόταν στην ομάδα του Αντώνη Ρέμου.

Μετά τον μουσικό διαγωνισμό η 35χρονη κυκλοφόρησε δικά της τραγούδια, εμφανίστηκε σε μεγάλα νυχτερινά κέντρα και στο πλευρό της θείας της, Άννας Βίσση. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και εργάζεται ως manager/art director.

Η υπέροχη σχέση με τη θεία της, Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση και η αδελφή της, Νίκη είναι αυτοκόλλητες, αφού εκτός από τον συγγενικό δεσμό τους, είναι ο πιο στενός της συνεργάτης και ο μόνος άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα. Όταν γεννήθηκαν οι κόρες της Νίκης (Βέρα, Σοφία και Ανδριάννα) η Ελληνίδα σταρ τις μεγάλωσε σαν δικά της παιδιά και έγινε κολλητή με τις ανιψιές της.

Στην πρωτότοκη, Βέρα Μπούφη, η τραγουδίστρια στάθηκε δίπλα της ως ο καλύτερος σύμβουλος όταν ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με το τραγούδι. Την ίδια δυνατή σχέση έχει όμως και με την μικρότερη, Σοφία Μπούφη, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια σε θεατρικές παραγωγές.

View this post on Instagram

A post shared by Vera Boufi (@veraboufi)

Η Βέρα και η μητέρα της δίνουν πολύ συχνά το παρών στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση και περνούν χρόνο μαζί της στο καμαρίνι.

View this post on Instagram

A post shared by Vera Boufi (@veraboufi)

View this post on Instagram

A post shared by Vera Boufi (@veraboufi)

Οι αδερφές Μπούφη κάνουν πολύ συχνά ταξίδια στη Νέα Υόρκη, για να δουν την ξαδέλφη τους, Σοφία Καρβέλα, με την οποία έχουν μεγαλώσει μαζί και είναι πολύ δεμένες.

Βίσση

Η φιλία με την Ελευθερία Ελευθερίου

Στο Survivor οι παίκτες που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας δέχθηκαν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα και κάπου εκεί είδαμε ένα γνωστό όνομα στην οθόνη του κινητού που κρατούσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ο λόγος για την Βέρα Μπούφη. Η νεαρή κοπέλα είναι μια από τις καλύτερες φίλες της Ελευθερίας Ελευθερίου, με τις δυο τους να έχουν κοινά καλλιτεχνικά βήματα.

Η Ελευθερία μόλις διάβασε το όνομα της φίλης της στα μηνύματα έδειξε τη συγκίνησή της και φυσικά μετέφερε και σε εμάς το συναίσθημά της.

Δείτε φωτογραφίες τους

Βίσση

Βίσση

Βίσση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: