Από το GNTM αγνώριστη στο My Style Rocks με… έβαλε το πιο κοντό φόρεμα και τρέλανε και τον Σκουλό

April 26, 2023

Από το GNTM αγνώριστη στο My Style Rocks με… έβαλε το πιο κοντό φόρεμα και τρέλανε και τον Σκουλό


Διαφ.

Μία παλιά γνώριμη έκανε την είσοδό της στο My Style Rocks, στη δεύτερη τηλεοπτική της παρουσία μετά το GNTM.



Στο χθεσινό επεισόδιο (25/4) του My Style Rocks σημειώθηκαν δυο νέες προσθήκες. Η μία από αυτές ήταν η Ίριδα Παπουτσή. Αλλαγμένη αρκετά από το 2020 που είχε συμμετάσχει στο GNTM!

Από το GNTM στο My Style Rocks με… κοινό παρονομαστή τον Δημήτρη Σκουλό

Είναι 28 ετών. Μεγάλωσε στο Αγρίνιο και όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Σπουδές έχει κάνει και στον χορό και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως χορεύτρια και art director σε ένα από τα μεγαλύτερα clubs της Αθήνας. Είναι υπεύθυνη για το στιλιστικό κομμάτι των χορευτών… ζει δηλαδή καθημερινά ένα My Style Rocks, αφού πρέπει να ντύσει τις χορεύτριες σε διαφορετικά concepts κάθε βράδυ! Ως χορεύτρια, έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως η Josephine, ο Sarbel και αρκετούς άλλους, καθώς συμμετέχει και σε γνωστά μουσικά βραβεία.

Χαρακτηρίζει το στιλ της όπως το όνομα της… ποικίλο. Μια μέρα street, μια άλλη total black/white και την επόμενη girlie με στρας… πάντα όμως chic, φινετσάτη και ελκυστική! Οι συμπαίκτριές της τής έχουν κινήσει το ενδιαφέρον και πιστεύει πως άνετα θα μπει στον κύκλο τους. Και αν στην αρχή τη θεωρήσουν λίγο… snob και diva… θα είναι μόνο μέχρι να αισθανθεί άνετα και ενσωματωθεί!

Έχει αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη, γνωρίζει τον Δημήτρη Σκουλό από προηγούμενη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό διαγωνισμό και ανυπομονεί να γνωρίσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που της βγάζει κάτι πολύ θετικό και πολύ όμορφο.

«Είμαι αρκετά ανταγωνιστική, αλλά ο ανταγωνισμός μου δεν είναι εις βάρος των συμπαικτριών μου, έχει να κάνει μόνο με τον εαυτό μου. Οι συμπαίκτριές μου μού έχουν κινήσει το ενδιαφέρον, όσο τις έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση», ανέφερε κατά την εισαγωγή της στο My Style Rocks η Ίριδα Παπουτσή.

Η πρώτη της εμφάνιση δεν πήγε τόσο καλά…

Η audition της Ίριδας Παπουτσή στο GNTM το 2020

H Ίριδα Παπουτσή συμμετείχε στο GNTM 3 όπου και είχε εντυπωσιάσει τους κριτές – μεταξύ των οποίων ήταν και ο φωτογράφος, Δημήτρης Σκουλός – από την πρώτη της audition για το ριάλιτι μοντέλων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: