Πέθανε μετά το χειρουργείο: Νεκρή η 34χρονη σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν, οι δεκάδες πλαστικές & η μοιραία επέμβαση

April 26, 2023

Πέθανε μετά το χειρουργείο: Νεκρή η 34χρονη σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν, οι δεκάδες πλαστικές & η μοιραία επέμβαση



Την τελευταία της πνοή άφησε η 34χρονη Κριστίνα Άστεν Γκουρκάνι, είχε υποβληθεί σε πλήθος επεμβάσεων για να γίνει σωσίας της Κιμ Καρντάσιαν.



Όπως αναφέρει η Daily Mail, η άτυχη γυναίκα υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη σε μια ακόμη πλαστική επέμβαση. Ωστόσο κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης μετά το χειρουργείο υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Τελικά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν.

View this post on Instagram

A post shared by Ashten G. (@ashtens_empire)

«Με λύπη μας και σπασμένες καρδιές, σας ενημερώνουμε για τον ξαφνικό θάνατο της αγαπημένης μας κόρης και αδερφής, Κριστίνα Άστεν Γκουργκάνι», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας για την 34χρονη.

Παράλληλα, η οικογένεια της Γκουρκάνι έχει ξεκινήσει μέσα από την σελίδα GoFundMe έρανο για την κηδεία της. Στόχο έχουν βάλει τα 40.000 δολάρια, ωστόσο μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί κάτι λιγότερα από 4.000.

Η «μάστιγα» των πλαστικών και των θανάτων που μπορεί να επιφέρουν έχει θορυβήσει αρκετά από τα μοντέλα, ιδίως του OnlyFans. Το μοντέλο Μέρι Μάγκνταλεν, έκανε σχετική ανάρτηση γισ τον θάνατο της Γκουργκάνι. «Δεν την ήξερα, αλλά θυμάμαι ότι την έβλεπα τυχαία στο Instagram κατά καιρούς και σκεφτόμουν ότι είναι ήταν πολύ όμορφη. Είναι πολύ θλιβερό το γεγονός ότι πέθανε μετά από πλαστική» δήλωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: