Αγωνία για τον Σάββα Πούμπουρα: “Έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως. Στάλθηκαν για βιοψία, περιμένω τα αποτελέσματα”

April 27, 2023

Αγωνία για τον Σάββα Πούμπουρα: “Έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως. Στάλθηκαν για βιοψία, περιμένω τα αποτελέσματα”



Ο Σάββας Πούμπουρας, σε ανάρτησή του, μίλησε για την περιπέτεια με την υγεία του, υπενθυμίζοντας στους φόλοουερς του να κάνουν εξετάσεις.



Με αφορμή την αποκάλυψη του Χιου Τζάκμαν, ο οποίος εξομολογήθηκε πως πάσχει από καρκίνο του δέρματος, ο παρουσιαστής έλεγξε κάποιες ελιές που έχει στο σώμα του και περιμένει την βιοψία που έκανε.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σάββας Πούμπουρας, τρεις από τις ελιές του χρειάζονται αφαίρεση και περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

«Πριν λίγες ημέρες, αυτός εδώ ο παίκτης (Χιου Τζάκμαν), είχε βγει και είχε μιλήσει ανοιχτά για ένα δερματικό θέμα που έχει. Για κάποιες ελιές τις οποίες είχε στείλει για βιοψία γιατί ήταν ύποπτες για καρκινικά θέματα.

Είχα κάνει πριν τρία χρόνια μια χαρτογράφηση στις ελιές μου σε έναν γιατρό και είπαμε να τις τσεκάρουμε γιατί έχω σκούρο δέρμα, έχω πολλές ελιές. Είπαμε κάθε χρόνο να κάνουμε αυτό το πράγμα. Πέρναγαν τα χρόνια αλλά δεν είχα κάνει τίποτα. Βλέποντας αυτό το δημοσίευμα πριν δυο εβδομάδες, είπα να πάω να ξανακάνω μια χαρτογράφηση.

Ήρθα να κάνω μια χαρτογράφηση και μαντέψτε, τρεις ελιές έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως. Στάλθηκαν για βιοψία. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα. Σημασία έχει ότι εμένα, κάτι μου χτύπησε το καμπανάκι. Ελπίζω με αυτό το βίντεο να χτυπήσω δικά σας καμπανάκια.

Όσοι δεν έχετε τσεκαριστεί να το κάνετε, αγαπάτε πάρα πολύ τον ήλιο και αράζετε άφοβα με κάτι βαζελίνες και λάδια… δείτε τον ήλιο σοβαρά γιατί δεν παίζει… Δρα συσσωρευτικά. Νομίζετε ότι αν είστε πιο μαύροι και πιο σκούροι θα είστε πιο σέξι. Όχι… Μπορεί να κάνω update σε επτά μέρες μετά τη βιοψία και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Μη ξεχνάτε το σώμα σας, τον εαυτό σας και την υγεία σας», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

View this post on Instagram

A post shared by “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras)


Πηγή

Διαβάστε επίσης: