Τέσσερα παιδιά χάνουν την μητέρα τους: Νεκρή η αγαπητή Σωτηρούλα Μαυρή, θρήνος για τον πρόωρο χαμό της

April 27, 2023
Τέσσερα παιδιά αποχαιρετούν τη μητέρα τους: Η αγαπητή Σωτηρούλα Μαυρή έφυγε από τη ζωή, προκαλώντας θλίψη για τον πρόωρο χαμό της.

Τέσσερα παιδιά χάνουν την μητέρα τους: Νεκρή η αγαπητή Σωτηρούλα Μαυρή, θρήνος για τον πρόωρο χαμό της


Διαφ.

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου η είδηση του θανάτου της Σωτηρούλας Μαυρή.Σε ανάρτησή της η Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Κύπρου, αναφέρει:

Βαθύτατη θλίψη και συγκλονισμός διακατέχει την οικογένειά μας, από την πρώτη στιγμή που ακούσαμε τη θλιβερή είδηση του θανάτου της αγαπημένης φίλης και εξαίρετης συναδέλφου Σωτηρούλας Μαυρή.

Η Σωτηρούλα, η οποία διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου τον Ιούλιο του 1991, ήταν ένα από τα παλαιότερα διοικητικά στελέχη και συμμετείχε ενεργά στην οργάνωση και λειτουργία της Βιβλιοθήκης, το 1992, με την είσοδο των πρώτων φοιτητών/τριων. Υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο, πιστά, μέχρι την αφυπηρέτησή της από τη θέση της υπεύθυνης του Γραφείου Οικονομικής Διαχείρισης της Βιβλιοθήκης, τον Οκτώβριο του 2021. Η εκλιπούσα ήταν ένας άνθρωπος με πρόσχαρο χαρακτήρα, ευγένεια, καλοσύνη και κατανόηση για όλους/ες. Ως συνεργάτιδα ήταν άξια και δοτική με έντονα τα χαρακτηριστικά της απλότητας, του ήθους και της αξιοπρέπειας.

sizes=(max-width:

Καλό και ευλογημένο αιώνιο ταξίδι να έχεις, θα μας λείψεις, αγαπημένη Σωτηρούλα.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της. Αιωνία να είναι η μνήμη της.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα στην Μακεδονίτισσα, την Τετάρτη 26 Απριλίου, ώρα 11:00.

Η ταφή έγινε στο νέο κοιμητήριο Λακατάμιας (Πλησίον Αμερικάνικου Ραδιοσταθμού).


Πηγή