Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου: Σάλος με αυτά που είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τον Νίκο Χατζηνικολάου

April 27, 2023
Διαδίκτυο: Προκαλεί αντιδράσεις η δήλωση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Κάνουν τον γύρο του διαδικτύου: Σάλος με αυτά που είπε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τον Νίκο Χατζηνικολάου


Διαφ.

Μάχη στο Twitter ανάμεσα σε Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και Νίκο Χατζηνικολάου για ότι έγινε στο Καραϊσκάκη.Ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά τη λήξη του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ, όπου η Ένωση έφυγε θριαμβεύτρια με τελικό σκορ 3-1, σχολίαζε τη διαιτησία λέγοντας:

Η διαιτησία απόψε (σ.σ. χθες) στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ υπήρξε σφαγιαστική για την ομάδα του Πειραιά! Δόθηκε ένα πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων που υπήρξε μόνο στη φαντασία του διαιτητή. Προηγουμένως δεν δόθηκε ένα καθαρό και αδιαμφισβήτητο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Όσο για το τρίτο γκόλ της ΑΕΚ ξεκίνησε από φάουλ σε βάρος του Ολυμπιακού, που δεν καταλογίστηκε. Το VAR σε όλες αυτές τις φάσεις… κοιμόταν! Δείτε τις φάσεις και κρίνετε μόνοι σας! Θλίψη! Ντροπή!, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα σ’ εκείνους που σχολίασαν την ανάρτηση του Νίκου Χατζηνικολάου, ήταν και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, επίσης στην ίδια πλατφόρμα social media. Συγκεκριμένα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε στην δική του ανάρτηση: Με το τένις τα πας καλύτερα. Ξέχασες το πρώτο ημίχρονο και τη μπούκα στο τέλος. Τα εκτιμάει κάτι τέτοια ο κ. Βαγγέλης.


Πηγή