«Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει»; «Σφάζονται» για τα μάτια του Βασάλου, Σταυρούλα Χρυσαειδή & Μελίνα Μεταξά

April 27, 2023

«Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει»; «Σφάζονται» για τα μάτια του Βασάλου, Σταυρούλα Χρυσαειδή & Μελίνα Μεταξά


Διαφ.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star με πρωταγωνιστές τους Κωνσταντίνο Βασάλο, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά.



Ανάμεσα στις δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται ότι έχει αναπτυχθεί ένα… beef που δεν μπορούν να το εξηγήσουν οι υπόλοιποι παίκτες.

Το αποψινό επεισόδιο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς φαίνεται ότι οι δύο παίκτριες είναι στα… μαχαίρια για τα μάτια του Κωνσταντίνου Βασάλου, αν κρίνει κανείς από όσα ακούγονται στο trailer. Όλα ξεκινούν από την παρατήρηση της Μελίνας Μεταξά, η οποία αντιδρά για το πώς κοιμούνται Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;» λέει στην προσωπική της συνέντευξη η Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Θα κάτσω εγώ ανάμεσα στη Σταυρούλα και τη Μελίνα, να ξενερώσουν και οι δύο» είναι η χιουμοριστική αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου.

Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκνευρίζεται με τον Τάκη Καραγκούνια, μετά από ατάκα του για την ερωτική ζωή του. «Να μου πει εσύ αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Που ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή;» λέει έξαλλος στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: