Εβελίνα Παπούλια για Δύο Ξένους: «Είχε έρωτα με τη Μενεγάκη, πάτησε πάνω εκεί. Περνούσαμε δύσκολα στα γυρίσματα»

April 27, 2023

Εβελίνα Παπούλια για Δύο Ξένους: «Είχε έρωτα με τη Μενεγάκη, πάτησε πάνω εκεί. Περνούσαμε δύσκολα στα γυρίσματα»


Διαφ.

H Εβελίνα Παπούλια, βρέθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τη σειρά «Δύο Ξένοι» και την τεράστια επιτυχία που γνώρισε.



Η ηθοποιός που υποδύθηκε τη «Μαρίνα Κουντουράτου», αναφέρθηκε στη σειρά και εξήγησε πως σε καμία περίπτωση δεν περίμενε να έχει τέτοια απήχηση.

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία, δεν ήμουν κι υποψιασμένη. Το ήξερα ότι θα γινόταν επιτυχία, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος. Πριν, είχα κάνει πολύ λίγα πράγματα και δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την απήχηση. Είχα ακούσει τα πάντα τότε. Ότι μιμούμαι την Ελένη Μενεγάκη, που δεν είχε καμία σχέση, αλλά το σενάριο ήταν πατημένο εκεί. Γενικά, κάποια στοιχεία ήταν πατημένα εκεί. Είχε κι έρωτα ο Αλέξανδρος Ρήγας με την Ελένη Μενεγάκη, οπότε ήταν αναπόφευκτο, πάτησε πάνω στην περσόνα», είπε χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια.

Εβελίνα Παπούλια

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, τα γυρίσματα δεν ήταν για εκείνη μια ευχάριστη εμπειρία. «Δεν περάσαμε ωραία. Ήταν δύσκολα, κάναμε γύρισμα επτά μέρες, πάρα πολλές ώρες. Όταν κάνεις 5-6 ώρες γύρισμα, τρικάμερο, ήταν κούραση. Θα κάτσω να το δω σε επανάληψη, γιατί δεν το έχω δει ολόκληρο, είχα θέατρο τότε και δεν έβλεπα τα επεισόδια», εξηγεί.

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις θαυμασμού του κοινού της, δήλωσε πως καμιά φορά ήταν πολύ έντονες. «Είμαι με το αυτοκίνητο μαζί με την κολλητή μου φίλη, η οποία δεν πολυβγαίνει από το σπίτι, είχε κάποια στοιχεία αγοραφοβίας. Την πήρα να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, εκείνη τη στιγμή σχολάει ένα σχολείο, σταματάμε σε φανάρι και πέφτουν όλα τα παιδιά πάνω στο αμάξι μου και το ακινητοποιούν. Μου είπε “δεν βγαίνω ξανά μαζί σου”», περιγράφει.

«Με τρόμαξε η τόση έκθεση. Οτιδήποτε έχει μεγαλύτερη επιθετικότητα σε σοκάρει, είναι φυσιολογικό», δήλωσε επίσης.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε και για την προσωπική της ζωή

Όπως είπε, θεωρεί ότι δεν έχει κάνει πολλές λάθος επιλογές στη ζωή της. «Δεν έχω κάνει ιδιαίτερα λάθος επιλογές στη ζωή μου, είμαι λίγο διπολική σε αυτό. Ένα κομμάτι μου θέλει πάρα πολύ να ανήκει κάπου κι ένα άλλο κομμάτι μου θέλει την απόλυτη ελευθερία. Είμαι ένας άνθρωπος παρορμητικός. Αν μου γινόταν μια πρόταση πάνω στην τρέλα, θα έλεγα “ναι”, γιατί θα το ζούσα έτσι. Άμα αρχίσω να το σκέφτομαι, το ναι είναι ήδη στη “φθορά”», εξηγεί.

Εβελίνα Παπούλια

Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στον δεύτερο γάμο της, με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα. «Ο γάμος ήταν ένα δίπλωμα χωρισμού, ισχύει ότι χώρισα το ίδιο βράδυ. Μέσα σε έναν μήνα πήρα τα πράγματά μου κι έφυγα. Είναι αυτό που λέμε “γυρνάω και δεν ξέρω ποιος είναι αυτός δίπλα μου”. Είπε μια ατάκα που μου τη σβούρηξε, είπα “αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρει τίποτα για μένα”», σημειώνει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: