Έγινε θέαμα η Φαίη Ξυλά: Βγήκε μαζί με τον πρωην σύζυγό & τον γιο της αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο πάνω της

April 27, 2023

Έγινε θέαμα η Φαίη Ξυλά: Βγήκε μαζί με τον πρωην σύζυγό & τον γιο της αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο πάνω της


Διαφ.

Η Φαίη Ξυλά και ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος παραμένουν ενωμένοι για το παιδί τους, παρά τον χωρισμό τους το 2018.Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε πριν από λιγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι δυο γονείς είχαν μαζί τον γιο τους.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είχε πει για τον βελούδινο χωρισμό τους:

“Επιλέξαμε να ρίξουμε την αυλαία του γάμου μας ήσυχα και ήρεμα. Δεν έχει σημασία να σταθούμε στο τι μας οδήγησε να πάρουμε την απόφασή μας αυτή. Αυτό αφορά μόνο εμάς. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι με τη Φαίη διατηρούμε μια εξαιρετική επαφή – κρίως λόγω του παιδιού μας του Πάρη αλλά όχι μόνο λόγω αυτού. ΄Εζησα ευτυχισμένος πλάι της κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό” δήλωσε για τη Φαίη Ξυλά.

“Δεν υπήρξε ούτε τρίτο πρόσωπο, ούτε κάτι τέτοιο. Υπήρξε η φθορά του χρόνου…. Συμβαίνει σε τόσα ζευγάρια, συνέβη και σε εμάς. Η Φαίη είναι η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής μου, την αγαπώ πάντα πολύ και θα τη λατρεύω κι ας τραβάμε πλέον άλλους δρόμους. Είναι η γυναίκα που μου έκανε το πιο ακριβό “δώρο” της ζωής μου, τον Πάρη, και θα την ευχαριστώ πάντα γι’ αυτό…”

Φαίη Ξυλά


Πηγή