Είναι μαζί εδώ και εβδομάδες, δεν πήρε χαμπάρι κανείς: Νέος έρωτας στο Survivor, το πλάνο που τους “πρόδωσε”

April 27, 2023

Είναι μαζί εδώ και εβδομάδες, δεν πήρε χαμπάρι κανείς: Νέος έρωτας στο Survivor, το πλάνο που τους “πρόδωσε”


Διαφ.

Η Μπέτυ Μαγγίρα προχώρησε σε μία μεγάλη αποκάλυψη για το Survivor All Star, καθώς μίλησε για “το κρυφό ζευγάρι” του ριάλιτι επιβίωσης.



Το Survivor All Star σιγά σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία και ελπίζουμε σιγά σιγά να απολαμβάνουμε όμορφους και δυνατούς αγώνες καθώς σιγά σιγά θα παραμένουν στο παιχνίδι και αρκετά καλοί παίκτες και το ριαλιτι ίσως να δώσει τόπο και χώρο στις αγωνιστικές επιδόσεις.

Στα συναισθηματικά τουλάχιστον το ριαλιτι επιβίωσης είχε ξεκινήσει δυνατά, με σχέσεις εντός παιχνιδιού, με επισκέψεις σε καλύβες στην μέση τους δάσους, με πρώην με νυν με ερωτικά τρίγωνα. Και μετά και από κάποιες αποχωρήσεις είχαν ηρεμήσει τα πράγματα. Ενώ υπάρχει και μια ηρεμία όσον αφορά και τις αποβολές και τις παραβάσεις.

Τις ημέρες του Πάσχα και ενώ ο Γιώργος Λιανός βρισκόταν στην Ελλάδα είχε κάνει μια αποκάλυψη για ένα ζευγάρι στο Survivor All Star χωρίς να λέει ονόματα. Και αρκετοί έκαναν αναφορά πως ίσως αναφέρεται στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα πάντως αποφάσισε για πρώτη φορά να μιλήσει ανοιχτά με συγκεκριμένα ονόματα αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες της.

Ειδικότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα ενώ σχολίαζαν τα τεκταινόμενα στο Survivor All Star τόνισε πως δεν την απασχολούν καθόλου όλα αυτά. Το μόνο που τη νοιάζει είναι πότε θα μάθουμε για το… κρυφό ζευγάρι. Ενώ “έδωσε” και στον αέρα το όνομα. Και δεν είναι άλλο από αυτό του Βασάλου.

Πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με την σχέση που μπορεί να έχουν ο Βασάλος με την Σταυρούλα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είχαμε δει κανένα πλάνο με τους δύο παίκτες μαζί. Αλλά ήρθε η ένωση και ένα πλάνο που έβαλε φωτιά. Ο Βασάλος κρατάει από την μέση την Σταυρούλα την ώρα που ο Στέλιος Ρόκκος τραγουδούσε το “Έμεινα εδώ” . Οι φήμες, όπως ήταν επόμενο, πήραν “σάρκα και οστά”.

Survivor All Star


Πηγή

Διαβάστε επίσης: