Δεν έχει κάνει ούτε μία πλαστική: Η Μαριάννα Τουμασάτου μεγαλώνει φυσικά και είναι μια κούκλα στα 55 της χρόνια

April 28, 2023

Δεν έχει κάνει ούτε μία πλαστική: Η Μαριάννα Τουμασάτου μεγαλώνει φυσικά και είναι μια κούκλα στα 55 της χρόνια


Διαφ.

Στο πέρασμα του χρόνου και πώς την επηρεάζει έχει τοποθετηθεί η Μαριάννα Τουμασάτου σε συνεντεύξεις της κατά καιρούς.



Η ίδια είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες και πετυχημένες ηθοποιούς της χώρας μας. Είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό, Αλέξανδρο Σταύρου και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη. Η γνωστή ηθοποιός γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε στην Σχολή του Θεάτρου Τέχνης, όπου και αρίστευσε. Έχει παίξει σε δεκάδες παραστάσεις στο θέατρο αλλά και σε πολλά πετυχημένα σίριαλ στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια μοιράζεται συχνά τις απόψεις της για κοινωνικά θέματα στα social media και πολλές από αυτές κάνουν τον γύρο του διαδικτύου – με θετικό πρόσωπο.

Σε συνεντεύξεις της σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις αλλά και τον χρόνο που περνά έχει δηλώσει:

«Θέλω να περνά ο χρόνος, να μεγαλώσω κι αν γίνει, να γεράσω. Δεν μπορώ να κάνω photoshop, είμαι ανίκανη να γράψω δύο λόγια κάτω από ένα post. Με τις αισθητικές επεμβάσεις, αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλά, επίσης δεν μου πέφτει λόγος. Δεν παίρνω εγώ τη νάρκωση. Αυτός που το επιλέγει και το έχει προτιμήσει, κάτι ξέρει καλύτερα από εμένα».

Δείτε στο 02:31

Μαριάννα Τουμασάτου: «Εκτός δουλειάς θα βαφτώ μόνο για χατίρι της κόρης μου»

«Νομίζω ότι ως την εφηβεία μου εξάντλησα όλα όσα είχαν να κάνουν με την εμφάνισή μου και τα σχετικά. Μετά στράφηκα αλλού, σε πράγματα που μου ταίριαζαν πιο πολύ. Αλλά δεν κατηγορώ τις γυναίκες που ασχολούνται, ίσως να είναι και καλύτερο από αυτό που κάνω εγώ. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Εγώ αυτό αντέχω, αυτό κάνω. Προσωπικά τα βαριέμαι όλα αυτά: Βαριέμαι να βάλω σκουλαρίκια, κι άμα τα βάλω μπορεί να τα φοράω όλη μέρα, πέντε χρόνια (!), γιατί βαριέμαι να τα βαζω-βγάζω… Βαριέμαι να βαφτώ γιατί βαριέμαι να ξεβαφτώ. Εκτός δουλειάς θα βαφτώ μόνο για χατίρι της κόρης μου.

Κατά περιόδους ήθελα να κάνω παιδί, κατά περιόδους όχι. Δεν το σκεφτόμουν πάντα. Νομίζω ότι η κόρη μας δεν δίνει και τόση σημασία στην δουλειά μας όσο άλλα παιδάκια. Άλλωστε κι εμείς αντιμετωπίσαμε το επάγγελμά μας φυσιολογικά, κυρίως σαν κάτι που αγαπάμε πολύ. Έχει μάθει να κινείται ανάμεσα σε ηθοποιούς. Δεν της κάνει καμία εντύπωση. Είναι ένα παιδί που της αρέσουν γενικά οι τέχνες».

Όσον αφορά το πέρασμα του χρόνου, η ηθοποιός έχει πει: «Δεν αγχώνομαι με το θέμα του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα κάνω αν αρχίσει να με επηρεάζει. Τώρα θα με ρωτήσει κάποιος και πότε περιμένω… Προς το παρόν δεν έχω σκεφτεί το παραμικρό, αλλά δεν μπορώ και να αποκλείσω τίποτα. Είναι θέμα ψυχολογίας, πιστεύω. Προσέχω ωστόσο, αλλά χωρίς υπερβολές».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: