Το είπε 1η φορά η Χριστίνα Λαμπίρη: «Με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό. Όταν έφυγα είχα 1 παιδί να με περιμένει»

April 29, 2023

Το είπε 1η φορά η Χριστίνα Λαμπίρη: «Με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό. Όταν έφυγα είχα 1 παιδί να με περιμένει»


Διαφ.

Για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή εξομολογήθηκε η Χριστίνα Λαμπίρη, που υποδέχθηκε στο σπίτι της την κάμερα της εκπομπής «Ελένη».



Η παρουσιάστρια άνοιξε το σπίτι της στη Ραφήνα και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία απέχει τα τελευταία χρόνια από το τηλεοπτικό πεδίο, αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να είναι εκτός, τους ανθρώπους που την πρόδωσαν, την κόρη της και τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο.

«Όταν γεννήθηκε η Μαρίσα είχα την απολυτή στήριξη της οικογένειάς μου. Με τη Μαρίσα μεγαλώσαμε παρέα, σαν αδερφές. Η Μαρίσα είναι η απολυτή ευλογία», εξομολογήθηκε για την κόρη της, ενώ για τον σύζυγό της ανέφερε, «Έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναφτιάξω τη ζωή μου ποτέ. Τον σύζυγό μου τον ερωτεύτηκα παράφορα. Είναι τόσο βαθιά η σχέση μας που δεν μπορώ να φανταστώ διαφορετικά».






Χριστίνα Λαμπίρη – Το κεφάλαιο τηλεόραση

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο της τηλεόρασης, σημειώνοντας ότι «αν έλειπε κάποιος από την τηλεόραση, θα ήταν». «Αυτή τη δουλειά δεν την έκανα ως περαστική, στην πραγματικότητα εγκατέλειψα τη δουλειά μου και μου έχει στοιχίσει, δεν είναι η παρουσίαση η δουλεία μου», υπογράμμισε.

«Η δουλειά με έπνιξε και άρχισε να μου κάνει κακό. Είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου και είχα γίνει δύστροπος και κακός χαρακτήρας, δεν ήμουν εγώ», είπε στη συνέχεια η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Εννοείται ότι ένιωσα προδομένη, αλλά είναι μέρος της δουλειάς» ενώ πρόσθεσε «ναι μεν ήμουν αφοσιωμένη στη δουλειά μου, αλλά όταν έφευγα είχα προσωπική ζωή και ένα παιδί να με περιμένει».







Πηγή

Διαβάστε επίσης: