Μάζεψαν ήδη τα πράγματά τους: Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακομίζουν ξαφνικά!

April 29, 2023

Μάζεψαν ήδη τα πράγματά τους: Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου μετακομίζουν ξαφνικά!


Διαφ.

Σπίτι αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον τρεισήμισι μηνών γιο τους.



«Έχω να πω κάτι με μεγάλη σιγουριά και βεβαιότητα. Κάθε εμπόδιο για καλό. Τέλος καλό, όλα καλά. Τρέχω, δεν καταλαβαίνετε, δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Αλλά δεν με πειράζει γιατί τελικά τα κατάφερα, οπότε λίγο πίστη παραπάνω», ανέφερε ο παρουσιαστής στο Instagram, ενώ η influencer σχολίασε: «Μια όχι και τόσο ωραία μέρα, αλλά είμαστε ακόμα ζωντανοί».

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου έχουν ήδη πακετάρει τα πράγματά τους, καθώς μετακομίζουν.

«Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories, μετακομίζουμε!», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: «Η βάση μας είναι στην Αθήνα»

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αλλά και για την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη που διανύουν συνεχώς. «Είμαι και εδώ και Θεσσαλονίκη. Τους πρώτους 2 μήνες έκατσα εδώ, δεν ήμουν σε θέση με την καισαρική να πηγαινοέρχομαι ή να κάνω κάτι. Πηγαινοέρχομαι πλέον, γιατί έχω στη Θεσσαλονίκη και την εταιρεία με τα ρούχα και χρειάζεται να βγάζουμε σχέδια, διορθώσεις. Κάθε 10 μέρες πηγαίνω πάνω και κάθομαι περίπου ένα 4ήμερο, όσο μπορώ. Η βάση μας θα είναι εδώ Αθήνα γιατί είναι εδώ ο μπαμπάς μας, χωρίς την κολόνα του σπιτιού μας δε γίνεται!», είπε η influencer.







Πηγή

Διαβάστε επίσης: