«Τίποτα δεν τη σταματά»: Παράλυτο κοριτσάκι χορεύει χωρίς καμία βοήθεια και ραγίζει καρδιές στο διαδίκτυο

April 29, 2023

«Τίποτα δεν τη σταματά»: Παράλυτο κοριτσάκι χορεύει χωρίς καμία βοήθεια και ραγίζει καρδιές στο διαδίκτυο



Συγκινεί βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο ένα παράλυτο κοριτσάκι σηκώνεται και χορεύει με την ψυχή της.



Η μητέρα του παιδιού κοινοποίησε στη σελίδα «Dance accepts everyone» (ο χορός τους αποδέχεται όλους) στο Facebook τη συγκινητική στιγμή.

Το παράλυτο κοριτσάκι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο περπατά με δυσκολία και μόνο με τη βοήθεια κάποιου στηρίγματος, διαφορετικά κινείται με αμαξίδιο. Αυτό, ωστόσο, δεν την εμποδίζει να χορεύει.

Μάλιστα, στο λίγων λεπτών κλιπ, τη βλέπουμε να σηκώνεται από το αμαξίδιο, να αφήνει στην άκρη το μπαστούνι που χρησιμοποιεί για στήριγμα και να επιδίδεται σε χορευτικές κινήσεις που θα ζήλευαν μέχρι και επαγγελματίες.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε στη λεζάντα του βίντεο, το μικρό κορίτσι υπεβλήθη σε μια πολύ σοβαρή εγχείρηση όταν ήταν επτά εβδομάδων, η οποία την άφησε παράλυτη. Παρ’ όλα αυτά, η ίδια λατρεύει να χορεύει και όπως γράφει η μητέρα της πάνω από το βίντεο, «Ήταν γραφτό να χορεύει. Τίποτα δεν σταματά αυτήν τη λιλιπούτεια χορεύτρια». Το βίντεο με τις φιγούρες και τα ανοίγματά της επιβεβαιώνει τα λόγια της.

Δείτε το βίντεο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: