Βαγγέλης Αλεξανδρής: Θάψαμε τον πλακούντα στον κήπο και φυτεύσαμε 1 δέντρο για τον γιο μας, τη ροδιά του Νικόλα

April 29, 2023
Βαγγέλης Αλεξανδρής: Φύτεψαμε μια ροδιά στον κήπο για τον γιο μας, αντικαθιστώντας τον πλακούντα του Νικόλα.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: Θάψαμε τον πλακούντα στον κήπο και φυτεύσαμε 1 δέντρο για τον γιο μας, τη ροδιά του Νικόλα


Διαφ.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε συνέντευξή του στο περιοδικό You και στην Τζώρτζια Συρίχα, μίλησε για την οικογένειά του, αλλά και την στιγμή της γέννησης του γιου του.



Η εμπειρία του Βαγγέλη Αλεξανδρή από τη γέννηση του γιου του σε φουσκωτή πισίνα στο σπίτι

Ειδικότερα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιθυμία της συζύγου του να γεννήσει εντός σπιτιού και συγκεκριμένα σε φουσκωτή πισίνα, υπογραμμίζοντας “ήταν μια υπέροχη εμπειρία όταν η τρελή αμαζόνα μου γέννησε στο σπίτι μας και δεν προσπάθησα σε καμία περίπτωση να την μεταπείσω στην απόφασή της αυτή. Γύρισα σπίτι από το γύρισμα, έκοψα τον ομφάλιο λώρο και κοιμήθηκα αγκαλιά με το μωρό στο κρεβάτι”.

Και συνεχίζει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής “θάψαμε τον πλακούντα στον κήπο μας και φυτεύσαμε την ροδιά του Νικόλα. Ούτε καν το φανταζόμουν ότι το 2020 θα φούσκωνα πισίνα για να γεννήσει η Έλενα εκεί μέσα”.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής για τον γιο του

Όσον αφορά τον ερχομό του γιου του, ο πρωταγωνιστής της σειράς “Ο παράδεισος των Κυριών” είχε επισημάνει “ο γιος μου είναι 11 μηνών. Θεωρώ ότι δε λέει κανείς για το ζόρι που τραβάνε οι νέοι γονείς. Εμείς ευτυχώς έχουμε τη πεθερά μου και μας βοηθάει. Όταν έχεις παιδί ο εγωισμός πάει περίπατο. Αυτό που λέγανε παλιά ότι πάρε του τον πόνο και δώσε τον σε μένα το ένιωσα. Όταν πήγαμε να του κάνουμε μια επέμβαση στο χαλινό και τον είχα μια ώρα σφιχτά στην αγκαλιά μου. Εξελίσσεται η σχέση του ζευγαριού με το μωρό. Με τη γυναίκα μου είμαστε πολύ δεμένοι, αλλά με τον ερχομό του παιδιού υπάρχει ένταση, ξενύχτι. Η γυναίκα μου ακόμα θηλάζει παρά το γεγονός ότι τέλος Φεβρουαρίου θα γίνει ενός έτους! Παραπονιέται αλλά το κάνει…”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: