Τέλος η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα: «Αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο»

April 29, 2023

Τέλος η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα: «Αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο»


Διαφ.

Η Έλενα Ακρίτα αποφάσισε ν’ ασχοληθεί με την πολιτική, με το όνομά της να βρίσκεται στη δεύτερη θέση των ψηφοδελτίων Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αποχαιρετώντας τη δημοσιογραφία, που υπηρέτησε επί σειρά ετών.



Η Έλενα Ακρίτα δέχτηκε σκληρή κριτική

Τις τελευταίες ημέρες, η δημοσιογράφος και συγγραφέας έγινε αποδέκτης πυρών για την απόφασή της, με τα περισσότερα σχόλια να κρίνουν την κίνησή της ως αντιδεοντολογική από τη στιγμή που φέρει την ιδιότητα του δημοσιογράφου.

Η ίδια, όμως, με ένα κείμενό της στο news247, στο οποίο αρθρογραφούσε, τα τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε την απόφασή της να αφήσει τον χώρο της δημοσιογραφίας, μετά από 40 χρόνια.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Όπως αναφέρει η Έλενα Ακρίτα στην ανάρτησή της: «Αυτό είναι το τελευταίο μου κείμενο. Πιστή στις αρχές μου ότι πολιτική και δημοσιογραφία δεν συμβαδίζουν, ολοκληρώνω σήμερα την επαγγελματική μου διαδρομή, πριν ξεκινήσω την νέα πορεία μου. Αγαπημένοι μου αναγνώστες, σάς αποχαιρετώ με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό και σάς ευχαριστώ για όλα όσα μού προφέρατε αυτά τα 40 χρόνια που συμπορευτήκαμε.

Link από το News 24/7 που τόσο θα μού λείψει στα σχόλια.

Εντιτ. Αυτό για να βουλώνουν τα στόματα που ούρλιαζαν ότι παραβίασα τις αρχές μου γιατί ως δημοσιογράφος είχα δηλώσει ότι δεν θα ασχοληθώ παράλληλα με την πολιτική. Εγκατέλειψα τη δημοσιογραφία γιατί δεν χωράνε δυο καρπούζια σε μια μασχάλη. Αυτό είναι το δικό μου αξιακό σύστημα. Γιατί είπαμε. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: